Ana SayfaDedikoduMELİSA ASLI PAMUK VE ALPEREN DUYMAZ’IN TARTIŞMA SEBEBİ BELLİ OLDU!

İlgili Postlar

MELİSA ASLI PAMUK VE ALPEREN DUYMAZ’IN TARTIŞMA SEBEBİ BELLİ OLDU!

Daha önceleri Ay Yapım’ın üstlendiği Çarpışma dizisinde rol alan ünlü ikili Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz son günlerde yaşadıkları polemiklerle sık sık gündeme geliyor. 

alperen melisa
alperen melisa

2018 senesinde ekranlara gelen Çarpışma dizisi dijital bir platformlarda yayınlanmıştı. Otuz bölüm yayınlanarak final yapan dizi Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak gibi dev oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmişti. Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz’ın da bu dizide yıldızı parlamıştı. Sonraları Ego isimli diziyle yeniden bir araya gelen başarılı ikili bu sefer kavgalarıyla gündeme geliyor. EGO yani Erkeğe Güven Olmaz dizisi fragmanıyla da hayranların çoktan dikkatini çekmeyi başardı.

Melisa Pamuk Kimdir?

Alperen Duymaz Kimdir?

Birbirine aşık nişanlı bir çiftin evlenme hayalleri üzerine kurdukları hayalleri konu alan dizinin başlama tarihi henüz belli değil.

Dizinin çekimleri devam ederken, gelen haberlere göre ikili bir sette kavga etti Tartışmanın sebebi Melisa Aslı Pamuk’un sürekli sete geç gelmesiydi. Kavganın ardından rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz birbirlerini sosyal medya hesaplarında takip etmeyi de bırakmışlardı. 

melisa pamuk
melisa pamuk

Duymaz bu olayların uzaması üzerine Twitter hesabından takipçilerine açıklama yaptı:”Öncelikle herkese merhaba; geçtiğimiz pazar günü sette yaşanan ve uzayan gerginlik hakkında yazıyorum. Melisa’nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o gün ki geç gelişinin sebebini sordum. “Ne oldu neden geç kaldın Melisa?’” gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım. Ekibin karşısında mahçup olan Melisa yaklaşık 20 dakika sonra,  büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı…Bu tartışmanın sonucunda Melisa bana küfrederek seti terketti. Ben haklarımı korumaya çalıştım ve çalışıyorum. İnsanlar işlerinin gerektirdiği saatlerde işlerinde olurlar, herhangi bir aksaklıkta da açıklama yaparlar. Tüm ekibin hazır bir şekilde Melisa’yı beklemesini ve Melisa’nın hiç

bir şey yokmuşçasına pişkince gülerek koyduğu ciddiyetsiz tavrı hazmedemedim. Açıklama yapmak zorunda kalmayabilirdim ama çıkan yanlış ve yalan, gerçeği yansıtmayan bu haberlere bir cevap vermek istedim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler