Ana SayfaDedikoduAfra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Sarmaş Dolaş Yakalandı!

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Sarmaş Dolaş Yakalandı!

Son zamanların en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını’nın başrollerini paylaşan ve isimleri sürekli birlikte anılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir kez daha kendilerinden söz ettirdi.

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir

Bu sefer Bağdat Caddesinde sarmaş dolaş görüntülediği iddia edilen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yine magazin gündemine etkili bir giriş yaptı. Dizinin başladığı günden beri ekrandaki Seyran ve Ferit karakterlerinin uyumları sebebiyle Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin isimlerinin sürekli aşk iddialarıyla anılmasından bir süre sonra Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan yılbaşından önce ortak bir ayrılık açıklaması gelmişti. Bu açıklama Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında hayranlarının aşk iddialarının daha da güçlenmesine neden oldu. 

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Mert Ramazan Demir Kimdir?

mert ramazan demir afra saraçoğlu
mert ramazan demir afra saraçoğlu

1998 İstanbul Bakırköy doğumlu olan 24 yaşındaki Mert Ramazan Demir, ilk beyaz perde deneyimini yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ ün yaptığı ve başrollerini Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştığı “Ben Senim ( I Am You)” isimli dram filmi ile yaşadı. Kariyer sıçrayışını ise Yalı Çapkını dizisindeki Ferit başrolü ile gerçekleştiren Mert Ramazan Demir hem kariyeri hem de aşk iddialarıyla magazin gündeminde kalmaya devam etmekte.

Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu
Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu

 

Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka Kavga Etti!

Geçtiğimiz aylarda da adı kavga iddialarıyla anılan Mert Ramazan Demir’in Kubilay Aka ile tartışma yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Mert Yazıcıoğlu’nun arkadaşı olan Kubilay Aka’nın Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu ile olan yakınlığına tepki gösterip üzerine yürüdüğü söylenmişti. Fakat sonrasında bu iddiaların asılsız olduğunu göz göze dahi gelmediklerini açıklayan Mert Ramazan Demir, Afra ile aralarındaki samimiyetin yeni olmayıp eski arkadaş olduklarını ve konunun manipüle edilerek başka yerlere getirildiğini açıklamıştı. Söylemezsem Olmaz programında Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sarmaş dolaş oldukları videonun canlı yayına verilmesi aşk iddialarının yeniden gündeme gelmesine neden oldu. İkilinin aynı gün içinde Yalı Çapkını dizisinin yönetmeniyle yedikleri yemekte çekilen fotoğrafları yan yana olduklarını kanıtladı.  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’den ise henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Mert Ramazan Demir ve Bahar Candan Arasında Ne Geçiyor?

Mert Ramazan Demir hakkında ortaya çıkan bir başka haber ise Bahar Candan yönünde.

Mert Ramazan Demir ve Bahar Candan’ın Instagram üzerinden konuştukları Bahar Candan tarafından ifşa edildi. Mert Ramazan Demir’in konuşmanın ekran görüntüsünü alması üzerine sinirlenen Bahar Candan, aldığı ekran görüntüsünde mesaj kısımlarını sansürleyerek  konuşmayı  “Artık erkeklere güvenim kalmadı. Hemen SS almış. O ifşalamadan ben paylaştım :)” sözleri ile sosyal medyasında yayınladı.

 

mert ramazan demir bahar candan
mert ramazan demir bahar candan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler