Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay Korku Dolu Dakikalar Yaşadı!

İlgili Postlar

Tuvana Türkay Korku Dolu Dakikalar Yaşadı!

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, 4 gün önce Yeniköy Sahili’nde geçtiğimiz günlerde sahiplendiği 3 aylık yavrusu Yogi’nin denize atladığını görünce zor anlar yaşadı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel ve oldukça başarılı olan oyuncu Tuvana Türkay ile iş insanı İzzet Antebi, adını ‘Yogi’ vermiş olduğu 3 aylık olan yavru köpeği sahiplendi. Tuvana Türkay ile İzzet Antebi’nin köpeği talihsiz bir kaza sonucu denize düştü.

Ünlü oyuncu bu olay ilgili şunları söyledi:

“Yogi’nin oynaması için balkon kapısını açmıştım. Ben de televizyon izliyordum. İki dakika geçmedi sesi kesildi. Bir an panik oldum. Yavru köpek olduğu için yokluğu hemen hissediliyor. Denize açılan kapıya bir baktım yarım aralanmış. Kapalı olan kapının yarım aralandığını görünce dışarı fırladım. Denize bakınca onu ileri doğru yüzerken gördüm. Merdiven olmadığı için ev ayakkabılarımı çıkarıp direkt denize atladım. Elbiselerle denize atladığım için akıntıda biraz zorlandım. Denizin ortasından aldım ama merdiven olmadığı için karaya çıkamadım. Komşuların hiçbiri duymadı. Akıntıda fazla olduğu için olduğumuz yerde duramadık. En sonunda en yakın merdiven neredeyse oraya doğru yogiyi itmeye başladım. Bu şekilde merdivene ulaşarak kimin evi olmadığını bilmeyerek merdivene çıktım. 10 dakika çıktığım evin bahçesinde ağladım. Birini görüp bağırdım yardım istedim. Görmeseydim herhalde boğulurdu ben de vicdan azabından ölürdüm.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler