Ana SayfaDedikoduMelis Sezen Gizemli Aşkıyla İlk Kez Görüntülendi!

İlgili Postlar

Melis Sezen Gizemli Aşkıyla İlk Kez Görüntülendi!

“Sadakatsiz” dizisinin Derin’i Melis Sezen dün akşam bir erkek arkadaşıyla Etiler’deydi. Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili samimi halleriyle dikkat çekti. Melis Sezen gizemli aşkıyla ilk kez görüntülendi. Melis Sezen gönlünü kime kaptırdı? İşte merak edilen tüm detaylar;

Melis Sezen’den Dikkat Çeken Açıklamalar

Aşk hakkındaki soruları da yanıtlayan Melis Sezen, “Aşk bir anda hayatın akışının arkasına müzik koymak… Ya da roller coaster’ın bir anda hızlanıp yükselmesi ve yavaşlaması gibi… Sanki kontrolü sizde değil. Fakat insanı dinç tutan, bilmediği duygular yaşatan bir şey. Hayatın güzel bir esprisi” diye konuştu.

“Kendimi Hiçbir Zaman Kısıtlamayı Ve Kalıplara Sokmayı Sevmem”

Genç yaşında birçok farklı projeye imza atan Melis Sezen’in mutluluğu ve heyecanı yüzünden okunuyordu. Projeleriyle alakalı hisleri kendisine sorulduğunda şu şekilde ifade etti;

“ Hepsi bambaşka yönlerimle tanışmamı, kendimi daha çok keşfetmemi ve bir oyuncu olarak her zaman daha çok öğrenmemi sağlıyor. Şimdi yeni yarışma programımız “Maska Kimsin Sen” de hiç yapmadığım bir şey yapıyorum ve dedektif oluyorum. Kendimi hiçbir zaman kısıtlamayı ve kalıplara sokmayı sevmem, bu nedenle bambaşka bir platformda yeni bir yönümü daha keşfettiğim için çok heyecanlıyım.”

Melis Sezen: Benim Dünyamda Buna Yer Yok

Melis Sezen Gizemli Aşkıyla İlk Kez Görüntülendi!

Sezen ve erkek arkadaşı gece sonunda mekandan birlikte ayrıldı. Aynı VIP araca binen çift, Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı programın kameralarına yakalandı.

Melis Sezen Kimdir?

Sezen, görüntülendiklerini fark edince şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun yanındaki kişinin, Sezen’in Koç Üniversitesi’nden arkadaşı, Taha Tatlıcı’nın yeğeni Mehmet Uygun olduğu ortaya çıktı.

Melis Sezen aynı arkadaşıyla gündüz de sete gitmeden önce vakit geçirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler