Ana SayfaDedikoduÖykü Karayel'den Oğlunu Çeken Muhabire Tepki!

İlgili Postlar

Öykü Karayel’den Oğlunu Çeken Muhabire Tepki!

Şarkıcı Can Baonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Öykü Karayel’den oğlunu görüntüleyen muhabire tepki geldi. İşte detaylar;

“Birbirimizi Anlayabiliyoruz”

Öykü Karayel, “Sanatçı bir adamla evli olmak nasıl bir his?” sorusuna yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Birbirimizin yaratım sürecindeki birtakım stresleri ve kaygıları anlayabiliyoruz. Bu konularda birbirimizi sakinleştirip, destek olabiliyoruz. Bu tarafıyla çok güzel ama şahsi olarak birbirimizin alanlarına müdahil olmuyoruz. Zaten ikimiz de farklı alanlardayız. Can gibi bir sanatçıyla birlikte olmak beni her anlamda besliyor. Çünkü Can çok yönlü biri ve sanatın birçok dalıyla ilgili. O anlamda ondan çok şey öğrenip çokça takdir ve gurur duygusu yaşamama sebep oluyor.” dedi.

Anneliğin enteresan bir duygu olduğunu da dile getiren Karayel, “Çok korkarak ya da üzerine deli gibi kafa patlatıp, çok düşünerek anne olmadım. Güven duygusu getiren bir şey annelik. Çünkü anne olduktan sonra insan yapamayacağı hiçbir şey yokmuş gibi hissediyor.” açıklamasını yaptı.

“Hiç Sıkılmayacağım Bir Yolculuğa Çıkmışım Gibi”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler