Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı hayranları çok üzülecek!

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı hayranları çok üzülecek!

Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı için yeni gelişmeler yaşanırken bu durum en çok Meleklerin Aşkı hayranları için hayal kırklığı yaratacak. İşte detaylar.

Yaz döneminin en dikkat çeken ve en komik dizilerinden birisi olan Meleklerin Aşkı için beklenmedik bir karar alındı dizi şu ana kadar karakterleri ve konusu ile büyük bir beğeni toplasa da önümüzdeki günlerde final bölümü ile ekranlara gelecek dizi, bu bölüm ile birlikte ekranlara veda edecek.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Meleklerin Aşkı hayranları final kararına ne diyecek?

Darısı Başımıza adlı dizinin final yapmasının ardından yönetim tarafından Meleklerin Aşkı için de benzer bir karar alındı. Bu durum karşısında Meleklerin Aşkı hayranları tarafından nelerin söyleneceği ve sosyal medyada dizi için konuşulacaklar merak edilirken final kararı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Diziler bir bir final yapıyor

Yaz dizisi olarak başlasa da beklentilerin yüksek olduğu Meleklerin Aşkı’nın da final yapması Show TV’nin yaz dizilerinden yana yüzünün gülmediğini gösteriyor. İki dizinin birden yayından kaldırılması ile birlikte yeni dizi ve programlara yer verilmesi bekleniyor. Meleklerin Aşkı reytinglerde birinci olsa da bu durum dahi dizinin ekranlarda kalmasına yetmedi.

Para, izlenme dengesi tutmadı

Meleklerin Aşkı için maliyet ve izlenme dengesinin tutmadığı da konuşulurken dizilerin yerine Güldür Güldür Show tekrar bölümlerine yer vermek isteyen yönetim, maliyetsiz bir şekilde izlenmeyi hedefliyor.

Meleklerin Aşkı ne zaman final yapacak!

Meleklerin Aşkı için genle bilgilere göre dizinin son bölümleri çekiliyor. Yayınlanacak olan final bölümünün ne zaman ekranlara geleceği bilinmiyor. Meleklerin Aşkı ve Darısı Başımıza dizilerinin ardından Show TV’nin dizi konusundaki son kozları ise geçen sezonun efsane dizisi Çukur ve yeni yayın hayatına başlayacak olan Gülperi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler