Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza final nedeni ortaya çıktı

İlgili Postlar

Darısı Başımıza final nedeni ortaya çıktı

Darısı Başımıza final sonrasında dizinin arka planında yaşanan olaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte final sonrası gelen ilk bilgiler.

Yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi olmasın a rağmen dün akşam final bölümü ile ekranlara veda eden Darısı Başımıza final sonrasında konuşulmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosu oldukça güçlü olmasına karşın beklentileri karşılayamayan dizi için farklı iddialar gündemde.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

Neden Darısı Başımıza final bölümü yayınlandı?

Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşmasına ve sosyal medyada konuşulmasına rağmen dizinin neden final yaptığı oldukça merak edilmişti.  1 Ağustos tarihi itibari ile Darısı Başımıza final bölümü ekranlara gelirken dizi bu final bölümü ile ekranlara veda etti.

Kulislerden gelen bilgilere göre finalde etkili olan reytingler değil, kamera arkasıymış. Bu durumlar nedeniyle dizinin sona ermesine karar verildiği konuşulurken, krizlerin yaşanması dizinin fişinin çekilmesine neden olmuş. Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı son açıklama da bu iddiaları desteklerken yönetmen ve senaryo değişikliklerinin yapıldığı söylendi. Daha önce de Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu benzer bir yazı yazarak dizinin ilk bölüm sonrasındaki değişiklik nedeniyle toplanamadığı belirtilmişti.

“Darısı Başımıza dizisinin sadece reyting sonuçları yetersiz geldiğini için bitirildiğini söyleniyor. Her hafta listede birinci çıksa da ani bir kararla gözden çıkarılmış. Dizinin zaten ilk bölümünde yönetmen krizi yaşanmış, daha sonra da senaryo ekibi değişmişti.” diyerek konuyla ilgili bilgi veren Birsen Altuntuş, bu açıklamaları ile final nedeninin de öğrenilmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler