Ana SayfaDizilerYeni dizi Bir Deli Rüzgar geliyor!

İlgili Postlar

Yeni dizi Bir Deli Rüzgar geliyor!

FOX TV’de başlayacağı duyurulan yeni dizi Bir Deli Rüzgar güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor. İşte diziden ilk detaylar.

Yeni dönemin dikkat çeken yapımlarından birisi olması beklenen Bir Deli Rüzgar,  uzun zamandan beri Kod Adı Kırık Ayna olarak biliniyordu. Dizinin isminin henüz belirlenmediği konuşulurken gelen son bilgilerle birlikte bu durum da netlik kazandı.

Bir Deli Rüzgar oyuncuları kimler var?

Pınar Deniz, Hatice Aslan ve Almila Ada gibi oyuncuların yer alacağı dizinin yapımcısı ise TMC Film. Dizi için şu anda hazırlık aşamasına geçiş yapılırken dizinin tam olarak ne zaman ekrana geleceği bilinmiyor. Dram ağırlıklı olacak dizinin konusu ise belli. Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturacak. Dizinin senaryosu ise Volkan Gürses tarafından yazılıyor.

Bir Deli Rüzgar konusu ne?

Bir Deli Rüzgar için yapılan açıklamalara göre dizinin konusu bir kadının hüzünlü hikayesi olacak. Ünlü olmak için her şeyi yapabilecek durumda olan kadının ailesinden ve sevdiklerinden ayrılışı ve zorlu bir yola çıkışı dizinin konusu olacak.

Dizinin çekimleri ne zaman başlayacak?

Dizinin çekim tarihleri ile ilgili de herhangi bir bilgi paylaşılmadığından dolayı çekimlerin ne zaman başlayacağına dair durum net değil. Yeni dizi için en çok heyecan yaratan durum ise Pınar Deniz. Sosyal medyada büyük bir ilgi gören Pınar Deniz,  ilk kez ekranlarda yer alacak. Oyuncunun performansı oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler