Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'in yıldızı Tolgshow'a katılıyor

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızı Tolgshow’a katılıyor

Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızı Tolgshow ile dizi arasında ekranlara gelecek. İşte Tolgshow’un yeni bölümünden yeni detaylar.

Her Cumartesi akşamı yeni bir konuğu ile kahkaha dolu bölümüyle ekranlara gelen Tolgshow’un bu haftaki konuğu belli oldu. Yapılan tanıtımlarda Tolga Çevik’e yeni bölümde Ferit Aktuğ’un eşlik edeceği öğrenildi.

Ferit Aktuğ kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızı Ferit Aktuğ

Geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızı Ferit Aktuğ, dizinin ara vermesi ile birlikte ekranlardan uzak kalmıştı. Eylül ayında yeni sezonu ile ekranlara gelecek Ufak Tefek Cinayetler’den önce Tolgshow ile ekranlara gelecek Ferit Aktuğ, sevenlerinde de heyecan yarattı.

Tolga Çevik kimdir?

Ferit Aktuğ’tan sürpriz hediye!

Programa gelirken cebinde arkadaşım için sürpriz bir hediye getirirken tüm bu anlar izleyenlere eğlenceli vakit geçirdi. Programda bugüne kadar söylemediği bir itirafta da bulunan Ferit Aktuğ, küçüklüğünden beri itfaiyeci olmak istediğini belirtti. Arkadaşım ile birlikte kebapçı oyunu oynayan Ferit Aktuğ’un Hint dansı da yine izleyenleri oldukça güldürecek.

Tolgshow ikinci perdede ne olacak?

Ferit Aktuğ’un programdan uğurlanmasının ardından programda ikinci bölüme geçilecek. İkinci bölümde ise  Tolga Çevik ‘Mr. Fogg’, Sarp Bozkurt ise onun uşağı ‘Paspartu’ olacak. Çılgın ikili 80 günde dünyayı gezme macerasına başlayacak.

Her hafta farklı konuğu ile izleyenlere ekran başında keyifli anlar yaşatan Tolgshow bu hafta da oldukça eğlenceli.  Program 4 Ağustos Cumartesi günü saat 23.30’da FOX’ta yayınlanacak.

Ferit Aktuğ’un katıldığı bölümün fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=w1WgQaoFAmw

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler