Ana SayfaDizilerMehmetçik Kutlu Zafer Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yayın günü değişti! TRT 1’in sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer; hakkında çıkan final yapacağı iddialarının aksine, yayın gününü değiştirerek yoluna devam etme kararı aldı. Salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizi, 27 Aralık’tan itibaren hangi gün ekranlarda olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Mehmetçik Kutlu Zafer 26. Bölüm 2. Fragmanı geldi! Bakın neler yaşanacak!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yayın günü değişti!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yayın günü değişti! Geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutül Amare ismiyle ekranlara gelen, bu sezon ise yoluna Mehmetçik Kutlu Zafer olarak dizinin yayın günü değişti.

Reytinglerinin düşük gelmesi sebebiyle yayından kaldırılacağı iddia edilen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, 27 Aralık’tan itibaren Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Salı akşamlara ekrana gelen dizinin yayın günü değiştirildi!
Salı akşamlara ekrana gelen dizinin yayın günü değiştirildi!

20 Aralık 2018 reyting sonuçları açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Avlu mu?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin konusu nedir?

TRT 1 kanalında yayınlanan ve sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak lanse edilen Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde, Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatılıyor.

Türkiye’deki en büyük dizi platosu!

İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer ve Özgü Kaya gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi için Türkiye’nin en büyük dizi platosu kuruldu.

İstanbul Riva’da 180 dönüm arazi üzerine kurulan platoda;  60 tane sokağı, kalesi, camisi, hastanesi, konakları, çarşısı, hanları, kışlası ve Dicle Nehri ile tam bir “Kut” şehri inşa edildi.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin son bölümünde, Fatma ve Üsküplü Ali’nin göçük altında kalması yürekleri ağza getirdi.

Geçtiğimiz Salı günü yayınlanan 27. bölümde; Halil Bey askerlerini muharebe için hazırlamaktadır. Mehmetçik, vatan aşkı, güven ve inancıyla savaşacaktır. Hazırlıklar devam ederken; Mehmet, zihninin oyunlarına yenilmiş, İngilizlerin elinde kukla olmuştur. Hamilton’ın verdiği görev, Halil Bey’i öldürmektir. Şamil’in gözü Mehmet’in üzerindedir. Mevlüt ve Said, Ali kumandanı kurtarabilmek için var güçleriyle toprağı kazarlar. Fakat, Neccar’ın silahının namlusu hemen arkalarındadır ve onların bundan haberi yoktur.

Yüzbaşı Rajat, Üsküplü’den aldığı emirleri uygulamaktadır. Kut şehrinin kurtuluşu adına, İngilizleri bozguna uğratmak adına kendi üstlerine ihanet eden Rajat, Hamilton’a yakalanmadan görevini tamamlamaya çalışır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler