Ana SayfaDizilerMehmetçik Kutlu Zafer 26. Bölüm 2. Fragmanı geldi! Bakın neler yaşanacak!

İlgili Postlar

Mehmetçik Kutlu Zafer 26. Bölüm 2. Fragmanı geldi! Bakın neler yaşanacak!

“Mehmetçik Kutlu Zafer” dizisinin 26. Bölüm 2. Fragmanı geldi! Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer 11 Aralık Salı günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Fatma’nın zoraki kararı, hem kendisinin hem Üsküplü’nün hayatını zindana çeviriyor. Üsküplü, yeni zaferler kazanmak için harekete geçiyor. Yeni bölümde neler yaşanacağına ve “Mehmetçik Kutlu Zafer” de 25. bölümde yaşananlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Bölümde neler yaşanacak?

“Mehmetçik Kutlu Zafer” dizisinin hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayan İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi gibi önemli isimler rol oynamakta. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer 11 Aralık Salı günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacağını merak eden dizi sevenler buraya..! Aklında ve yüreğinde Vatan’dan başka bir duyguya yer vermeyen Üsküplü’nün tek amacı, İngilizleri bir an önce teslim almaktır. Ordu şehre hücum harekatı yapıyor diye haber gelir. Üsküplü, bunun bile bile intihar olduğunu dile getirir.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 25. bölümünde neler yaşandı?

Neccar’ın Sınavı’’

Üsküplü’yü evinin ambarında yakalayan Neccar, Fatma’nın teşkilatçılara yardım ettiğini öğrenir… Neccar, Üsküplü’yü, Hamilton’a teslim edecek midir? Hayatta ki tek varlığı olan Fatma ve düşmanı Üsküplü arasında kalan Neccar, karar vermek zorundadır…

‘’İhanetin, Hürriyetine vesile olsun’’

Üsküplü, Said’i Hamilton’ın elinden kurtarmak için planını yapar… Said’in yapacağı en ufak hata, hayatına mal olacaktır. Hamilton, işini şansa bırakmayacak, kalabalık bir asker grubuyla Said’in gösterdiği yere gidecektir. Acaba, Üsküplü’nün planı işleyecek ve Said’i kurtarabilecekler midir?

‘’Halil ve Nurettin Beyler, karşı karşıya gelir’’

Townshend’in Basra’dan destek birlik çağırdığını öğrenen Halil Albay, İngilizler Kut’a ulaşmadan, yolda bu birliğe baskın vermek ister. Nurettin bu fikre karşıdır fakat Halil, kendi bildiğini yapacak ve Basra’ya doğru yola çıkacaktır.

‘’Mehmet’in İhaneti’’

Mehmet, Osmanlı Kışlasında Hamilton’ın verdiği görevi yerine getirmek için fırsat kollamaktadır. Cephaneliğin yerini ve Halil Albay’ın yerini öğrenmeye çalışan Mehmet, Şamil’in şüpheli bakışlarının altındadır. Mehmet, aldığı bu görevi yerine getirebilecek midir?

Mehmetçik Kutlu Zafer’in oyuncu kadrosunda ayrıca;
İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı da rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler