Ana SayfaDizilerKızım Dizisinde Demir'in Öğrendiği Bilgi İzleyiciyide Şoke Edecek!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinde Demir’in Öğrendiği Bilgi İzleyiciyide Şoke Edecek!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım, bu akşam ekrana gelecek 14. bölümüyle heyecanlı anlara sahne olacak.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin 14. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.Demir, Öykü’ye DNA testi yaptırarak gerçek kızı olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

Öykü, Cemal’in kendisine söylediklerini hatırlıyor. Demir’in gerçekten babası olmama ihtimalini düşününce, bunun doğru çıkmasından korkuyor.

Demir ve Uğur, DNA testi hakkında konuşurken, Öykü onları duyuyor. Demir’in saç teli götüreceğini söylemesinden sonra Öykü, yatağındaki ve odasındaki her yere bakıp saç tellerini yok ediyor.

Ancak Demir’in bir şekilde o testi yaptırdığı tanıtımdan anlaşılıyor. Gelen telefonda DNA testi sonucunun çıktığı söyleniyor. Şimdi herkes yeni bölüm için nefesini tuttu ve bu gerçeği öğrenmeye hazırlanıyor!

Bu arada Candan, Ufuk’un annesinin evine gidiyor. Hacı teyze oğlunun resmini gösterince Candan şoke oluyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Bir şeyler döndüğünü anlayan Candan, iyice şüphelenmeye başlayacak!

Asu ve Cemal’in Öykü’nün aklını karıştırdıklarını anlayan Demir, onları uyarmak için Cemal’e gidiyor. “Kızımdan uzak dur” diyerek Cemal’i uyaran Demir, Öykü’ye artık yalanlar söyleyip durmamalarını istiyor.

Öykü’nün hastalığı gün geçtikçe daha çok ortaya çıkmaya başlarken, Demir’in tek derdi kızını korumak.

Ancak Asu’nun çıkıp gelmesinden sonra yaşananlar, Demir ve Öykü ile ilişkisinde yeni çatlaklar açılmasından, Öykü’yü kaybetmekten korkuyor.

Bu nedenle de tedirgin bir halde Asu ve Cemal’in Öykü’ye yaklaşmalarını önlemeye çalışsa da yapabileceği fazla bir şey yok.

Cemal, Öykü’ye babasının ona yalan söylediğini, gerçek babası olmadığını anlatmıştı geçtiğimiz hafta. Bu düşünceyle kafası iyice karışan Öykü, babasıyla duyduklarını paylaşacak mı yeni bölümde göreceğiz ancak Demir’in uyarısı üzerine, “Ya ben gerçekleri söylüyorsam, ya Öykü senin gerçek kızın değilse” diyen Cemal, Demir’in de kafasını karıştıracak. Demir, DNA testi için hastaneye başvuruyor.

Asu ise yaşananlardan hayli memnun bir durumda. Öykü’yü kendilerine çekmek için yaptıkları planların tıkır tıkır işlemesinden hoşnut olan Asu, Cemal’le birlikte hareket etmeye devam edecek.

Bu arada Candan, Demir’in kendisine uzak durduğunu söyleyerek “Bana anlatmadığın başka şeyler mi var?” diye soracak. Candan, Demir’in anlatmadıklarının ne olduğunu merak ediyor ve gidebileceği en yanlış insana Cemal’e gidip Demir ile ilgili tüm gerçeği öğrenmek istediğini söylüyor.

İşte 14. bölüm 2. tanıtımı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler