Ana SayfaDizilerİzleyenleri hayran bırakan sahne; Kerem Alışık'tan!

İlgili Postlar

İzleyenleri hayran bırakan sahne; Kerem Alışık’tan!

Dizi sevenler gene nefes kesen sahneleriyle; Atv’de dün akşam 15. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde buluştu. İzleyenleri göz yaşlarına boğan duygusal anlar yaşanan sahneler ve Bir Zamanlar Çukurova dizisine dair tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova’da 14. Bölümde neler yaşanmıştı?

Demir ve Yılmaz’ın silahla restleşmelerinden sonra Züleyha araya girmiş ve bu sonu kötü bitecek tartışmanın noktalanmasını sağlamıştı. Züleyha’nın “Artık kabul et, ben Demir’in karısıyım onu seviyorum” sözleriyle bir şok daha yaşayan Yılmaz, arabasına atlayıp hızla oradan uzaklaşmıştı. Ancak akşama kadar ortaya çıkmayınca Fekeli, öz oğlu gibi sevdiği Yılmaz’ı merak etmeye başladı.

Bir Zamanlar Çukurova’da dün akşam yürekler sızladı!

Fekeli onu her yerde aradı. Yamanlar’ın çiftliğini basıp, Demir’i ona bir şey yapmış olmakla suçladı. Jandarma da her yerde Yılmaz’ı arıyordu. Gelen bir ihbarla kaza yapan aracın plakasını duyan Fekeli, hemen olay yerine koştu. Kerem Alışık’ın oynadığı Fekeli, aracında başından yaralanmış olarak baygın bir şekilde yatan Yılmaz’ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Öldüğünü sanan Fekeli, öyle bir feryat etti ki ekran başındakilerin de yüreği sızladı. Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz, tedavi altına alındı. Bir süre yoğun bakımda yatan Yılmaz’ı Züleyha da Saadettin sayesinde hemşire kılığına girerek görebildi.

İtirafları Yılmaz duyamadı!

Atv ekranlarında dün akşam nefesler tutuldu! Züleyha, gözyaşları içinde Yılmaz’ın başında onu sevdiğini ve bir gün her şeyi anlatacağını söyledi. Baygın olan Yılmaz, bunları duymadı. Bir süre sonra kendine geldiğinde başında Fekeli vardı. Fekeli’ye, olanları anlattı. Demir ile restleştiklerini araya Züleyha’nın girdiğini ve sonrasında bir kaza geçirdiğini söyledi. Bunu duyan Fekeli, suçladığı Yamanlar’ın bu işte bir payı olmadığını anlayınca Hünkar’ı arayıp özür diledi. Fekeli, Yılmaz’ın hastanede uyandığı anda da “Evlat” diyerek göz yaşları içinde ona sarıldı. Yılmaz’ı kendi oğlu gibi bağrına basan Fekeli’nin göz yaşları, izleyicilerin de içine dokundu.

Dizi sevenlerin yorumları ise şu şekilde oldu;

“Bak ben her şeyimi kaybettim…
Seni buldum yeniden yaşama döndüm.
Seni kaybetmeyeyim be evlat…”#BirZamanlarÇukurova, 

Evlat aç gözünü, aç…”
Yarası henüz kapanmamışken aynı acıyı tekrar kaldırabilir
mi Fekeli’nin yüreği?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler