Ana SayfaDizilerKadın Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor!

İlgili Postlar

Kadın Dizisine Yeni Oyuncu Katılıyor!

Fox ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve başarısı ülke sınırlarını aşan reyting rekortmeni Kadın dizisinin kadrosuna bu kez de başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Fox TV’de yayınlanan ve Salı akşamlarına damga vuran Kadın dizisine sürpriz bir karakter katılıyor.

TV sektörünün iki duayen ismi Faruk Bayhan ile Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği FOX’un ‘Kadın’ dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Nadim Güç’ün yönettiği diziyi Hande Altaylı kaleme alıyor. Cem Tuncer ve Ercüment Orkut’un müziklerine imza attığı ‘Kadın’ın kadrosuna son olarak ödüllü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar dahil oldu.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ceyda’nın çocuğunun babası !

Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Seray Kaya gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin ekibine bir süredir Ceyda’nın (Gökçe Eyüboğlu) çocuğunun babası ‘Emre’ karakterinin katılacağı konuşuluyordu.

Ceyda ile ayrı dünyaların insanı olan Emre rolünü Ahmet Rıfat Şungar’ın canlandıracağı öğrenildi.

Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceyda karakterinin bir çocuğu olduğunu geçen sezonda öğrenmiştik. Ancak çocuğunun babasının kim olduğunu bilmiyorduk. Bir süredir Ceyda’nın çocuğunun babası Emre’nin, dizide görüneceği konuşuluyordu ki beklenen haber geldi.

Kadın dizisinde Ceyda’nın çocuğunun babası Emre karakterini canlandırmak üzere, başarılı oyuncu Ahmet Rıfat Şungar Kadın dizisinin ekibine dahil oldu.

Nedim Güç’ün yönettiği, Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadın dizisi, her salı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler