Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Dizisinde Bir Hafta Sakladılar!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Dizisinde Bir Hafta Sakladılar!

Fox TV’de dün akşam 52. bölümü yayınlanan Bizim Hikaye dizisi, koca bir hafta boyunca verdikleri tanıtımlarda izleyiciye hiç bir şey çaktırmadılar!Filiz ve Barış’ın evlendiği haberi, hiç bir şekilde medyaya da yansımadı. Konuyla ilgili bir haber sızmadı.

Bu tür sahneler genelde ön tanıtımlarda yer alır ve tüm hafta boyunca köpürtülerek verilir dizilerde.Ancak Bizim Hikaye, izleyicinin dizinin başından beri beklediği bu sahneyi, sessizce, hiç duyurmadan, yayınladı ve 52. bölüm gelene kadar da saklamayı başardı. Gerçekten de herkes için büyük bir sürpriz oldu bu düğün.

Sessiz sakin bir şekilde, kimsenin beklemediği bir anda Filiz ve Barış evleniverdi.Diziyi izleyenler hafta boyunca tanıtımlara hiç yansımayan bu gelişme karşısında şaşırıp kaldılar.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde, sonunda izleyenlerin istediği oldu ve Barış ile Filiz sonunda muratlarına erdiler.

Ancak ekran başındaki izleyici böyle bir sürprizle karşılaşınca “acaba rüya mı, gerçekten oldu mu bu” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar sosyal medyadan.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Sahnenin kısaca geçiştirilmesi izleyiciyi şaşırttı!

Filiz ve Barış, yeni evlerinde aile arasında, tüm sevdiklerinin olduğu evde yapılan bir nikah töreni ile sonunda evlendiler.

Nihal’in tüm engellemelerine karşın artık birlikte olmak ve evlenmek için daha fazla beklemek istemeyen aşıklar, ömür boyu birbirlerine evet demeyi seçtiler.

İzleyenleri bekleyen bu sürpriz, dizinin takipçilerini de çok şaşırttı.

Yeni bölümde böyle bir gelişme beklemeyen izleyiciler, yaşananlar karşısındaki sevinçlerini de sosyal medyadaki mesajlarıyla paylaştılar.

Nihal’in Filiz’e hazırladığı oyunu Selim bozdu. Selim, Nihal’in topladığı belgelerle Filiz’i nitelikli dolandırıcılık ile suçlayacağını açıkladı.

Barış’ın yaptığı planla Nihal’in oyunu bozuldu. Dosyaları almayı başararak tehlikeyi geçiştirdiler.

Bu sevindirici gelişmenin ardından Barış ve Filiz evlilik hazırlığına başladı.

Barış’ın yeni tuttuğu evde aile arasında yapılan törenle Barış ve Filiz evlendi!

Dizinin bu sahnesi hiç abartılmadan sade bir şekilde, olağan bir gelişme gibi verildi ki izleyenler ne olduğunu bile anlamadı. Gerçekten evlendiklerine inanamadıklarını söyledi pek çok izleyici. Rüya sahnesi sananlar bile oldu.

Kısaca geçiştirilen sahneyle Barış ve Filiz evlendi ve Filiz yeni evinde yaşamaya başladı.

Fakat dizinin final sahnesinde Barış’ın aracının kaza yapması ve yanarak öldüğünün söylenmesiyle herkes şoke oldu. Şimdi herkes ölen kişinin gerçekten Barış olup olmadığını merak ediyor. Muhtemelen işin içinden başka bir iş çıkacak. Ya da yine izleyenlere fena bir ters köşe yapılacak…

İşte iki aşığın nikah töreni:

https://twitter.com/bizimhikayedizi/status/1075839085124685829?s=19

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler