Ana SayfaDedikoduMehmet Yalçınkaya'dan MasterChef Açıklaması Geldi

İlgili Postlar

Mehmet Yalçınkaya’dan MasterChef Açıklaması Geldi

Son dönemde MasterChef jüriliğinden ayrılacağı iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya konuyla ilgili sessizliğini bzodu. Mehmet Yalçınkaya’dan MasterChef açıklaması geldi. İşte Mehmet Yalçınkaya’nın o açıklaması;

Mehmet Yalçınkaya MasterChef’ten Ayrılıyor Mu?

Kitap çıkaracağını söyleyen Mehmet Şef kitabı hakkında, “Sadece esnaflara ve Türk yemeklerine odaklanmış olacak.” dedi. Açıklamalarına devam eden Mehmet Şef, “Bunu yeni şefler için yapacağım. Gerçekten uğraşacağım” diye ekledi.Bunun ardından Mehmet Şef’in, MasterChef programından ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin yapılan yorumlar sosyal medyayı sallamıştı.

Değişiklik İddiaları

Üç sezondur jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın oturduğu yarışma ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Programın tatlı sert şefi Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda MasterChef’te yer almayacağı onun yerine yeni bir şefin geleceği iddia edildi.

Mehmet Yalçınkaya’dan MasterChef Açıklaması Geldi

Bu değişiklik iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Instagram hesabını aktif olarak kullanan Mehmet Yalçınkaya bir takipçisine verdiği yanıtla hakkındaki haberleri açıklığa kavuşturdu.

48 yaşındaki Mehmet Şef bir takipçisinin “Masterchef Türkiye’yi heyecanla bekliyoruz yola devam” notuna; “Devam” yanıtını verdi.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler