Ana SayfaDedikoduMehmet Yalçınkaya: Şöhreti Taşımak Zor

İlgili Postlar

Mehmet Yalçınkaya: Şöhreti Taşımak Zor

Geçtiğimiz günlerde ilk kitabını yayımlayan MasterChef yarışmasının sevilen jurisi Mehmet Yalçınkaya “Şöhreti taşımak zor dedi.” İşte ünlü şefin o açıklamaları;

Denizden ‘de Bakın Neler Var

Tamıtamına 84 adet birbirinden özel tariflerin bulunduğu kitap Denizden de, Barbun balığının masadaki değeri dolayısla altın ile özdeşleştirerek sonunda Som olarak nitelendirilmesi, Gömeç ‘e ithafen hazırladığı; et ve balığı birleştirdiği ‘surf&turf’ adlı tarifleri ile Usta Şef Mehmet Yalçınkaya’nın özel hikayelerini herkesle paylaştığı onlarca balık çeşidiyle Denizden, sofralarımızda balığın yerini yeniden tanıtıyor…

Denizden de konusu dışında bütün hazırlık aşamalarının de anlatıldığı ve Cunda adası ‘nda yerli balıkçılar eşliğinde yapılan özel çekimlerin de olduğu mini bir belgesel de öne çıkıyor.

Mehmet Yalçınkaya: “Doğa Sinyal Veriyor”

Denizden, bir taraftan da balık tüketimindeki kişisel farkındalık, tüm doğaya saygı üzerine sosyal sorumluluk bulunduruyor. “Bundan 50 yıl sonra sofralarınızda hamsi olmayacak, uyarıyorum doğa sinyal veriyor” şeklinde ifade eden şef Mehmet Yalçınkaya; nesillerin devamına ve doğaya saygılı olmamız gerektiğinin önemle altını çiziyor.

Mehmet Yalçınkaya’dan Bomba İtiraf “Ağlattığım İçin Ailemden Tepki Aldım”

 Alfa Yayınları’ndan çıkan ve ‘Modern Dokunuş’, ‘Geleneksel Dokunuş’, ‘Kreatif’, ‘Surf&Turf’ ve ‘Fermente’ ile 5 özel bölmeden oluşan Denizden, geçtiğimiz Pazar günü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ünlüler ile basın mensuplarıyla  buluştu

Mehmet Yalçınkaya: Şöhreti Taşımak Zor

MasterChef Türkiye” yarışmasında jüri koltuğunda oturan ve “Denizden” adında bir kitap çıkaran ünlü şef, “şöhret” hakkında şunları söyledi:

“Ben bir celebrity değilim, ben bir şefim. İnsanların bizi tanıması, bizimle fotoğraf çektirmeleri harika bir duygu ama bunu taşımak da zor. Çünkü bir taraftan özgürlüğünüz gidiyor. Çocuklarım da rahat yaşayamıyor. Özellikle kızım. Her hareketi yazılıyor.”

Mehmet Yalçınkaya, jüri üyesi olarak yer aldığı programda “rol yaptığı” eleştirilerine şu yanıtı verdi:

“Aktör olduğumu söyleyenler var, ben olduğum gibiyim. Bana rol yaptıramazsınız. Benim mimiklerim anlık. 25 sene sonra gelsen de aynı olurum. Benim rol yapmama gerek yok.”

Ünlü şef, “Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?” sorusuna ise esprili bir yanıt verdi:

“Kendime yakışıklı diyorsam, Kıvanç Tatlıtuğ veya Danilo Zanna’ya ne diyeceğiz? Ayıp olmaz mı?”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler