Ana SayfaDedikoduEski Eşi Tarafından Tehdit Edilen Gülden İlk Kez Konuştu

İlgili Postlar

Eski Eşi Tarafından Tehdit Edilen Gülden İlk Kez Konuştu

Youtube üzerinden yeni şarkısı ‘Yandan Yandan’ı takipçilerine buluşturan şarkıcı Gülden, eski eşi tarafından tehdit edildi. Eski eşi tarafından tehdit edilen Gülden ilk kez konuştu. İşte Gülden’in açıklamaları;

Şarkısı Kısa Sürede 90 Bini Gördü

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği ‘Yandan Yandan’ adlı şarkısını, Youtube üzerinden hayranlarıyla buluşturdu. Şarkı, kısa süre içerisinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı.

Hayranları, şarkıcıyı tebrik ederek, güzel yorumlarda bulunurken, şarkının altına bir kişi tarafından yapılan yorumlar herkesin dikkatini çekti.

Gülden 3 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu’nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına yazdığı mesajlarla, şarkıcıya tehditler savurdu.Biten evliliğinden bir kızı olan şarkıcının eski eşi tarafından yapılan yorumlar, tepkilere neden oldu.

Gülden’e Ağır Tehdit

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği Yandan Yandan adlı şarkısını, YouTube üzerinden yayınladı. Ünlü şarkıcı, 3 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu’nun tehdit mesajlarına maruz kaldı.

Ercan Mutlu , şarkının altındaki yorum kısmına yazdığı mesajlarla, şarkıcıya tehditler savurdu.

Ercan Mutlu, “Bir çift ayakkabı ile Londra’ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuşum! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim!” dedi.

“İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor” diyen Ercan Mutlu, “Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin” diye konuştu.

Şarkıcı Gülden’in eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı.

Eski Eşi Tarafından Tehdit Edilen Gülden İlk Kez Konuştu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülden, “Beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından 3.5 yıldır tehdit ediliyorum. İlk başlarda kızımız olduğu için sustum, herhangi bir girişimde bulunmadım. Ancak hakaret ve tehdit kızıma da yapılınca daha fazla dayanamadım” diyerek isyan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler