Ana SayfaDedikoduİrem Derici İsyan Etti!

İlgili Postlar

İrem Derici İsyan Etti!

Bir süredir Çeşme’de tatilde olan İrem Derici geçtiğimiz gün paylaştığı storyde hasta olduğunu söylemişti. Bugün gündemden düşmeyen İrem Derici isyan etti. İşte detaylar;

İrem Derici: Artık Sevilmek İstiyorum

Koronavirüs salgınından dolayı uzun süredir evde olan İrem Derici, 17 günlük tam kapanmanın ardından yakın arkadaşlarıyla tatile gitti. Şimdilerde Bodrum’da olan Derici, arkadaşlarının evli olduğunu belirterek yalnızlığına isyan etti.

İrem Derici’ nin Takipçisine Haydar Dümen’li Olay Yanıtı…

Instagram hesabından siyah mini elbise bir pozunu paylaşan şarkıcı “Bu kız neden yalnız ya. Beton gibi kadın yalnız ölecek” notunu yazdı. Bununla da yetinmeyen Derici, peş peşe video paylaşarak şunları söyledi: “Kanlı Ay’da ne dilek varsa tutacağım; hiçbir mantığı yok şu kadının yıllardır yalnız olması çok üzücü. Hiçbiriniz de şu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsunuz. Yazıklar olsun size be. İsyan ediyorum artık ya; sevilmek istiyorum kardeşim. Biri kol kanat gersin istiyorum. İki tane evli çiftle kalıyorum bir el verin bana. Misafiriniz bile yok. Süslendim kendi kendime.”

İrem Derici Serum Yedi

Geçtiğimiz gün eğlenmek için Derya Uluğ‘un sahne aldığı mekana giden ve oradaki havalandırma nedeniyle üşüttüğünü söyleyen Derici, hastaneye giderken çekip Instagram’da paylaştığı videoda şöyle dedi:

İrem Derici kimdir?

“Hastaneye gidiyorum. Sesim çıkmıyor. Boğazım, kulaklarım ağrıyor. Ha iğnemi yaptırdıktan sona beach’e giderim, o ayrı.”

İrem Derici’ye hastanede serum tedavisi uygulandı. Ancak şarkıcı tedavinin tamamlanmasını beklemeden kolunda serumla hastaneden ayrılıp kiraladığı yazlık eve geçti. Arkadaşı Murat Balcı, Derici’nin görüntülerini sosyal medyada yayınladı.

İrem Derici İsyan Etti!

Paylaşımından kısa bir süre sonra iyi olduğunu sevenleriyle paylaşan İrem Derici serumun sadece önlem amaçlı olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini dile getirmişti. Ancak bugün Derici’nin hasteneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki haberler ünlü şarkıcının sinirlerini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Derici “Ay şiştim he bi iyi ki bi serum yedim evimde hastane kalabalık diye girmedim bile bu ne abartıdır sabahtan beri her yerde ööf storylerimi de mi izlemiyorsunuz anlamıyorum ki” dedi.

Derici’nin bu sitemi takipçilerinin de mizah konusu oldu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler