Ana SayfaDedikoduEce Erken'den Eleştirelere Sert Yanıt

İlgili Postlar

Ece Erken’den Eleştirelere Sert Yanıt

Geçtiğimiz aylarda eşinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken’in sosyal medyada soyadını değiştirmesi büyük tepki yarattı. Eleştiriler ardı ardına gelirken sessiz kalamayan Ece Erken’den eleştirilere sert yanıt geldi. İşte Ece Erken’in o cevabı;

Ece Erken’den Yeni Hamle!

Zor günler yaşayan ve eşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Ece Erken’den yeni bir hamle geldi.

Ünlü sunucu sosyal medya hesaplarından ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını kaldırdı.

Bir takipçisi Ece Erken’e ‘Eşinizin soyadını neden sildiniz?’ diye sordu. Erken ise ‘Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha daiğrenç şeyler duyuyorum’ yanıtını verdi.

Ece Erken kimdir?

“Hayatım Boyunca Kalbimde Olacaksın”

Ece Erken sosyal medya hesabında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile videosunu ve fotoğraflarını paylaştı.

Erken görüntülere “Çok özledim Şafak’ım. Eminim yukarıdan, cennetten bizi izliyorsun. Oradan bile elinden geleni yaparsın sen. Keşke bir anda gelsen. Şafak’ım adamdı. Çevresinde tek adam yoktu. O adamdı! Hayatım boyunca kalbimde olacaksın.” notunu düştü.

Ece Erken: Reddi Miras Yapıyorum

Ece Erken’den Eleştirelere Sert Yanıt

Bir takipçisi Ece Erken’e ‘Eşinizin soyadını neden sildiniz?’ diye sordu. Erken ise ‘Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum’ yanıtını verdi.

Ece Erken yapılan kötü yorumlara daha fazla dayanamadı ve sosyal medya hesabından isyan etti. Eşine olan aşkını dillendiren Erken, ‘Kimse boş yapmasın. Ben kocamı çok sevdim’ dedi. Ece Erken açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Hayatta en anlamsız cümle ‘Vay gidene…’ Eğer yürekten seven birini arkasında bıraktıysa ‘vay kalana…’ Giden rabbimin yanına gitti. Dertsiz, tasasız Allah’ın izniyle… Peki ya onu çok sevenler. O yüzden kimse boş yapmasın. Ben kocamı çok sevdim, çok seviyorum… Ben böyle yüce, böyle koca bir aşk yaşayamam artık. İlk kez bu kadar çok sevdim ve o hep kalbimde kalacak ama hayat evladı olan anneler için kısa ara verir, durmaz.

Ben ilk kez bu kadar çok sevdim. İlk kez herkesten bağımsız; çevresinde herkese, ailesine ekmek veren ‘adam gibi adam’ tanıdım. Şafak’ım izleyip neler diyorsundur, tanıyıp sandığın tanımadıklarına en çok bunu merak ediyorum? Keşke haklı çıkmasaydım! Keşke benim güvendiğim ama kalleş çıkanlarla barıştırmasaydım seni. Seni etkiledim, çok üzgünüm. Kimse ‘küs kalmasın’ isterdim ama demek ki sebepleri varmış hem de haklı sebepler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler