Ana SayfaKimdirKaterina Mongio kimdir?

İlgili Postlar

Katerina Mongio kimdir?

Oyunculuk kariyeri dışındaki özel yaşamını gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden Mehmet Günsür’ün eşi Katerina Mongio kimdir?  Ünlü oyuncunun objektiflerden uzak tuttuğu eşi ne iş yapıyor? Mehmet Günsür’ün eşi Katerina Mongio kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Katerina Mongio aslen nereli? Katerina Mongio hangi burç?

Katerina Mongio aslen İtalyalıdır. Katerina Mongio oğlak burcudur.

Mehmet Günsür’den Rekor Yolculuk

Mehmet Günsür’ün eşi kim?

Projelerinde sergilediği üstün oyunculuk performansı ile ekranların iddialı oyuncularından biri olan Mehmet Günsür, özel yaşamını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden isimlerden biri. Eşi ve çocukları ile pek ortalarda görünmeyen Günsür’ün özel hayatı, ünlü bir isim olması ile hayran kitlesi tarafından merak ediliyor. Mehmet Günsür’ün gözlerden uzak aşkını yaşadığı eşi Katerina Mongio kim?

Mehmet Günsür Kimdir?

Nasıl evlendiler?

Mehmet Günsür, eşi Katerina Mongio ile İtalya’da bir film setinde tanıştı. Katerina Mongio, belgesel yönetmeni. Tanışır tanışmaz büyük bir aşk yaşamaya başlayan çift, 2006 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerinden, üç çocukları dünyaya geldi. İsimlerini Maya, Ali ve Chloe koydular.

Mehmet Günsür ve eşi Katerina Mongio’nun tanışma hikayesi

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, eşi Katerina Mongio ile tanışma hikayesini “Onun çektiği bir filmin setinde tanıştık, 30 dakikada sırılsıklam aşık oldum. Film ilişkimiz yüzünden yarım kaldı, aşk devam ediyor.” şeklinde anlattı.

Mehmet Günsür ve eşi Katerina Mongio, üç çocukları ile birlikte gözlerden uzak evliliklerinin tadını çıkarıyorlar. Özel davetler ya da gezmelerde haberciler tarafından görüntülenmeler dışında objektiflere poz vermiyorlar. Yıllardır evliliklerini gözlerden uzak yaşayan Mehmet Günsür ve eşi, özel hayatlarına hassasiyet gösteriyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler