Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!! Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz'la İfşaları Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Son Dakika!! Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la İfşaları Ortaya Çıktı!

Son dönemlerde attığı tweetler ve Hadise ile olan boşanma davasıyla manşetlerde yer alan Mehmet Dinçerler gündemden düşmüyor. Kadınlar hakkındaki söylemleriyle tepki çeken Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la ifşaları ortaya çıktı! İşte detaylar;

Mehmet Dinçerler’in Kadınlar Hakkındaki Söylemleri Tepki Yarattı!

Hadise’ye baskı yaptığı yönünde söylentiler olan Mehmet Dinçerler eski attığı tweetlerle herkesin ağzını açık bıraktı. Kadınlar hakkında oldukça çirkin ithamlarda bulunan Dinçerler’in bu söylemleri kendisine yakıştırılmazken sosyal medya kullanıcıları “Gerçek yüzü ortaya çıktı” yorumlarında bulundu.

Tweetlerin ortaya çıkmasından sonra bu paylaşımları silen ancak yine de tepkilerden kurtulamayan Dinçerler ise Twitter hesabını kapattı. İşte Mehmet Dinçerler’in o tweetlerinden bazıları;

Mehmet Dinçerler Hadise’ye Psikolojik Baskı Mı Uyguladı?

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda aile arasında düzenlenen bir törenle evlenmişti. Hadise’nin son günlerde 3 milyon lira değerindeki evlilik yüzüğünü takmaması, konserinde ağlaması ve eşinin doğum gününü kutlamaması, Dinçerler’in de alyansını çıkarması boşanacakları yönünde söylemlere sebep olmuştu. Eşini sosyal medyada takip etmeyi bırakan ve fotoğraflarını silen Hadise, yaptığı açıklamayla boşanacaklarını doğruladı. Ünlü popçu, evliliğini resmi olarak noktalamak için de Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunduğunu dava dilekçesinde anlatan Hakan Öncel, “Mehmet Dinçerler’in bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış, sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır” dedi.

Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz’la İfşaları Ortaya Çıktı!

Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz’ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz’ın öpüştüğü iddia edildi.

Erol Köse’den Tepki

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından ilk paylaşım Erol Köse’den geldi. Ünlü prodüktör payaşımına “Hadise kocanın zevkerleri ! Farklı” notunu düştü.

Fotoğraflardan kısa bir süre sonra sosyal medyada Mehmet Dinçerler ve Kerimcan Durmaz’ın arabada birlikte olduğu bir video yayıldı. İkili arasındaki diyolog dikkat çekti. İşte o video;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler