Ana SayfaÜnlülerMehmet Dinçerler'in Aşk Dolu Gönderisine Hadise'den Yanıt!

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler’in Aşk Dolu Gönderisine Hadise’den Yanıt!

Ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile düğün hazırlıklarına devam eden popçu Hadise, müstakbel görümcesi bir karesini paylaşınca tüm dikkatlerini üzerine çekmişti. Mehmet Dinçerler’in Aşk Dolu Gönderisine Hadise’den Yanıt! Güzel popçu  Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile beraberliğini bitirince aradığı aşkı ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler’ de yakaladı. Aşkları başdan bu yana çok konuşulan çift, Şubat ayında evlilik kararına vardılar. Mehmet Dinçerler’in Aşk Dolu Gönderisine Hadise’den Yanıt!

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen HadiseMehmet Dinçerler çifti, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddialarıyla adından söz ettiren Hadise’nin bu kez de sevgilisinin paylaşımına yaptığı yorum dikkat çekti.

Hadise, “Bizim bölümümüz başlasın”

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifini kabul ettiğini duyurmuştu. 36 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı ve “Bizim bölümümüz başlasın” notunu düştüğü video ile magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olmuştu. 15 Mart’ta aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan popçu, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına sürpriz yapmıştı.

Hadise Olay Yaratan Yüzüğünü Kasaya Kaldırdı
Hadise Olay Yaratan Yüzüğünü Kasaya Kaldırdı

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Bomba İddia!…

Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in ‘Lay Me Down’ şarkısını seslendirmiş, bu sırada dev ekrana ünlü çiftin nişanından kareler yansıtılmıştı.

“Örf ve Adetlerimize Bağlı Bir Çiftiz”

Geçtiğimiz akşam da Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden ünlü şarkıcının çantasıyla karnını kamufle etmesi hamile iddialarının konuşulmasına sebep olmuştu.

Hadise 'nin Müstakbel Görümce Paylaşımı
Hadise ‘nin Müstakbel Görümce Paylaşımı

Özel hayatı hakkında konuşmamayı tercih eden Hadise en sonunda açıklama yapmıştı. ‘2. Sayfa’ya ‘Hamile değilim’ diyen şarkıcı, konuyla ilgili; “Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her şeyin zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler