Ana SayfaDedikoduHadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Bomba İddia!...

İlgili Postlar

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Bomba İddia!…

Geçtiğimiz Mart ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile 15 Mart’ ta aileler arasında nişanlanan Hadise, cephesinde bomba bir gelişme ortaya çıktı. Hadise ile nişanlısı Mehmet Dinçerler hakkında ortaya çıkan haber şaşkınlık yarattı. İşte Olayın Detaylar…

Mehmet Dinçerler Magnolia Bakery’i Hadise’yle Fethedecek

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Bomba İddia!…

36 yaşındaki popçu Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık aşkını noktaladıktan hemen sonra  aradığı aşkı ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler’ de bulmşdu. Birliktelikleri başladığı ilk günden bu tarafa magazin gündeminde çok konuşulan ünlü çift, geçtiğimiz Mart ayında evlilik kararı almışlardı.

Ünlü şarkıcı Hadise, yaz aylarında nikah masasına oturacağı beklenen Mehmet Dinçerler ile kardeşi Tuğba’ nın düğün törenine katılmıştı. Mutlu bir aile pozu veren ünlü şarkıcı, müstakbel kayınvalidesi ve görümceleriyle bol bol eğlenmişti.

İmam Nikahı Kıydılar!…

Gazeteci Pınar Efe’ nin düzenlediği özel haberine göre; popçu Hadise, sevgilisinin kardeşi Tuğba’nın düğününden kısa bir süre önce Mehmet Dinçerler ile imam nikahı kıydı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Tatilde!

Yaz Düğünü İçin Mekan Bakıyorlar…

Evlenmek tarihi belirlemek için çok beklemeyi tercih etmeyen ünlü çift, harekete geçti ve şimdilerde düğün için mekan bakmaya başladılar…

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler