Ana SayfaÜnlülerHadise ve Mehmet Dinçerler Tatilde!

İlgili Postlar

Hadise ve Mehmet Dinçerler Tatilde!

Evlilik arifesinde olan Hadise ve Mehmet Dinçerler tatilde! Bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler’e ‘evet’ diyen ve ve evlilik yolunda ilk adımı atan Hadise’nin, düğün öncesi nişanlısıyla Maldivler’e gittiği öğrenildi.

Hadise Yüzüğü Kasadan Çıkardı!

Ünlü şarkıcı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.

Hadise, gazetecilerin nişan töreni hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı. Parmağındaki alyans ve pırlanta yüzüğünü gizlemeye çalışan Hadise, “Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan’ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz” dedi.

Hadise, bir süredir aşk yaşadığı işinsanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

İşinsanı önceki akşam ise babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise’nin Göktürk’teki evine gidip ünlü şarkıcıyı anne Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Nişan töreninde ise çift, tüm gelenekleri yerine getirdi.

Hadise Kimdir?

Hadise’nin yaptığı sosyal medya paylaşımları sevenlerden de büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa süre içinde binlerce beğeni alırken bazı takipçileri yüzüğü saklamaması gerektiğini de dile getirdi.

Hadise’den Konserinde Şaşırtan Hamle

Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Törenden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalattığı konuşulan ünlü şarkıcı, önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda konser verdi.

Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in “Lay Me Down” adlı şarkısını seslendirdi. Konser alanında romantizm rüzgarları eserken, dev ekrana ünlü çiftin nişanından fotoğraflar yansıtıldı. Hadise’nin bu sürprizi dinleyicilerini heyecanlandırırken, o anlar da sosyal medyada paylaşıldı.

Evlilik Tarihini Öne Çeken Hadise’ den Sürpriz Hamilelik Açıklaması!…

Ardından konserin ikinci yarısının başında Hadise’nin özel olarak hazırlattığı video da dev ekranda yayınlandı.

Şarkıcı, metnini de kendi yazdığı videoda sevenlerine, “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, mutlu ol, mutsuz ol; hayat böyle bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü.” sözleriyle seslendi.

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise ve Mehmet Dinçerler Tatilde!

Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler, tatil için Maldivler’e gitti. Düğünden önce baş başa tatil yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler, keyifli anlarını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

36 yaşındaki şarkıcı, kumsalda çekilen fotoğraflarına “Cennet gibi günler…” notunu düştü. Renkli bir kimono giyen Hadise’nin kendini güneşten korumak için hasır şapka ve güneş gözlüğü taktığı görüldü.

Ünlü şarkıcı güneşin keyfini çıkarırken, Mehmet Dinçerler de okyanusta yüzdü. Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören çifte; Seda Sayan ve Demet Akalın gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler