Ana SayfaÜnlülerNova Norda Rap'e Göz Kırpıyor

İlgili Postlar

Nova Norda Rap’e Göz Kırpıyor

Alternatif müziğin özgün çalışmalarıyla bilinen ismi Nova Norda bu ay yayımladığı albümle dinleyicileriyle buluştu. Kısa sürede büyük bir çıkış yapan Nova Norda Rap’e göz kırpıyor.

‘Zorba’ Dinleyicilerle Buluştu

Varım, Beteri Yok Uslanmaktan, Dinozorlar gibi şarkıları ile kısa sürede sadık bir dinleyici kitlesi kazanan Nova Norda, Nisan ayının sonunda yayınlayacağı ilk albümü “Paralel Evrende Dünya Tarihi”nden ilk teklisi ”Zorba”yı dinleyicilerle buluşturdu.

Spotify 2019 Yazı Boyunca En Çok Dinlenenler Listesi Açıklandı!

“Umarım Siz de Seversiniz”

Nova Norda, albümünden önce yayınladığı ilk teklisi ve ilk rap şarkısı olan Zorba ile vermek istediği mesajı ise şu şekilde dile getiriyor: “ Zorbalığı zekice, eğlenceli ve esprili bir açıdan ele alarak zorbalığa maruz kalan ve nasıl ayağa kalkacağını bulmakta zorlanan herkese güç vermesi amacıyla yazdım. Umarım siz de seversiniz.”

Prodüktörlüğünü Tuna Erlat’ın üstlendiği, söz ve müziği Nova Norda’ya ait olan Zorba şarkısının kayıtları Kaan Arslan tarafından yapılırken, projenin fotoğrafları ise Deniz Özgün imzası taşıyor.

Nova Norda Rap’e Göz Kırpıyor

Nova Norda’nın ilk albümünün habercisi olan ilk teklisi Zorba, 25 Mart itibarıyla tüm dijital platformlarda yayına girdi. Alternatif müziğin özgün çalışmalarıyla bilinen ismi Nova Norda bu ay yayımlayacağı ‘Paralel Evrende Dünya Tarihi’ adlı albümünün ilk teklisi ‘Zorba’yı müzikseverlerle buluşturdu. Müzisyen rap müziğe göz kırptığı şarkısını şöyle anlatıyor: “Zorbalığa maruz kalan ve nasıl ayağa kalkacağını bulmakta zorlanan herkese güç vermesi amacıyla yazdım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler