Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi'nde 'Eleni' Rolüyle, İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi!

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde ‘Eleni’ Rolüyle, İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde ‘Eleni’ rolüyle, bu sezon karşımıza çıkan Büşra Develi, geçtiğimiz bölümdeki oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Sultan Mehmed Han’ın küçük bir hilesiyle; darağacında, ölümle burun buruna gelen ve gözü korkutulan ‘Eleni’, yeni bölümde Sultan Mehmed’e, Konstantin hakkında bilgi verecek mi? Bakalım, izleyip göreceğiz…

Büşra Develi Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi, her salı akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği dizi film, yayınlanmaya başladığından beri, izleyicileri ekran başına kilitledi ve sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Eleni’nin yolculuğu nereye? Sultan Mehmed’in planı ne?

Her birisi de birbirinden başarılı olan dev oyuncu kadrosuyla, büyük ilgi gören Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde; geçtiğimiz bölümde, en dikkat çeken performanslardan biri de “Eleni” karakteriyle Büşra Develi oldu.

Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye’yi ve Ekranları Fethetmeye Hazırlanıyor! İşte, Bizanslı Oyuncular…

Şehzade Orhan’la çıktığı yolda, kendini bir anda Sultan Mehmed Han’ın yanında bulan Eleni’nin neler yapacağı büyük merak uyandırmıştı.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde, öldüğünü zannederken Sultan Mehmed Han’ın dehasıyla karşılaşan Eleni’nin hayatının nasıl değişeceği akıllardaki sorulardan biri oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler