Ana SayfaDizilerSultan Mehmed Han, Konstantiniyye'yi ve Ekranları Fethetmeye Hazırlanıyor! İşte, Bizanslı Oyuncular…

İlgili Postlar

Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye’yi ve Ekranları Fethetmeye Hazırlanıyor! İşte, Bizanslı Oyuncular…

En büyük hayali Konstantiniyye’yi fethetmek olan Sultan Mehmed Han’ın hayatını, ekranlara taşıyacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, 20 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun, Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’e hayat verdiği proje hem hikayesi hem de muhteşem oyuncu kadrosuyla, merakla bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın, yapımını ise O3 Medya’nın üstlendiği, 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi için geri sayım başladı. Adını, tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yolunda, yaşadıklarının anlatıldığı hikaye, acaba ekranlara nasıl yansıyacak?

Sabırsızlıkla beklenilen dizi filmde, Sultan Mehmed Han’ın büyük hayallerinin karşısındaki büyük düşmanları acaba kimler? İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin, Bizans İmparatorluğunda rol alan oyuncuları ve karakterleri…

Bizans İmparatoru Konstantinos-Ertan Saban Kimdir?

Ertan Saban; dizi filmde, Konstantiniyye hükümdarı ve Bizans İmparatoru Konstantinos olarak karşımızda olacak. İmparator Konstantinos, en büyük hayali Konstantiniyye olan Sultan Mehmed Han’ın en büyük düşmanıdır.

Demetrios-Serdar Orçin Kimdir?

Serdar Orçin’in hayat verdiği Demetrios karakteri; Bizans İmparatorluğu’nun en önemli isimlerden, İmparator Konstantinos’un kardeşi ve Bizans ordularının komutanıdır. Demetrios, ağabeyine karşı içten içe hissettiği haset ile Bizans tahtına oturmaya çalışacak.

Teodora-Toprak Sağlam Kimdir?

Toprak Sağlam, Teodora rolüyle; Demetrios’un çıktığı yolda, onun en büyük destekçisidir. Demetrios’un aynı zamanda sevgilisi olan Teodora, Pontus Prensesi olarak geldiği Konstantinopolis’de, Bizans İmparatoriçesi olma hayalleri kurmaktadır.

Notaras-Yavuz Sepetçi Kimdir?

Yavuz Sepetçi, dizide ‘Notaras’ karakteriyle Sultan Mehmed’i devirmeye çalışacak olan bir diğer isim ve Bizans donanma komutanıdır. Kimsesiz çocuklardan kurduğu, gizli bir suikastçı teşkilatı vardır. Siyasi emelleri uğruna, kızı Eleni’yi dahi kullanmaya çekinmeyecektir.

Evdokya-Funda Eryiğit Kimdir?

Funda Eryiğit, ‘Evdokya’ rolüyle Notaras’ın emrindeki savaşçı bir kadındır. Keskin zekası ve güzelliği ile dikkat çeken ve önemli bir savaşçı olan Evdokya, Notaras’ın emriyle Sultan Mehmed’i öldürmeye çalışacak bir suikastçıdır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Rüya Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler