Ana SayfaDizilerDoğa’dan Kadın Programı...

İlgili Postlar

Doğa’dan Kadın Programı…

Eski model ve sunucu Doğa Bekleriz, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara döndü. Bekleriz; sunumu ve yapımı kendisine ait olan ‘Doğa’nın Seçtikleri’ adlı bir kadın programıyla Koza TV’de karşımızda…

Oyuncu ve sunucu Doğa Bekleriz, farklı içerikteki yeni programıyla izleyicilerle buluştu. Ülkemizdeki, ilk interaktif kadın programı oluşuyla da dikkat çeken ‘Doğa’nın Seçtikleri’ ünlü konukları ağırlarken, mağaza müşterilerinin de programa katılmasıyla izleyicilere sunuluyor.

Doğum sonrası fazlalıklarını atıp, yeni işine koyuldu!

Güzelliğiyle bir döneme damgasını vuran ünlü sunucu, evlendikten sonra Mersin’e yerleşmişti. Evlenince mesleğine de ara veren ve 1 yaşındaki oğlu Yağız Hasan’ı da büyüten Bekleriz, doğum sonrasında kalan fazla kilolarından bir an önce kurtularak tekrar mesleğine döndü.

Program çekimleri, Adana’da beyaz eşya mağazasında yapılıyor

Güzel sunucunun, Koza TV’de haftanın iki günü yayınlanacak olan ‘Doğa’nın Seçtikleri’ adlı programının çekimleri, Adana’da bir beyaz eşya mağazasında gerçekleştiriliyor. İnteraktif olarak gerçekleştirilecek programa, ünlü isimlerle birlikte mağazaya gelen müşteriler de katılacak.

Doğa Bekleriz, tüm kadınları programına bekliyor

Ünlü sunucu Bekleriz; birçok meslek grubundan ünlü isimlerin, mağazayı gezen müşterilerin de katılımıyla ağırlanacağı programı hakkında şunları söyledi:

Hayallerinin peşinde koşan ve bunları yaşları kaç olursa olsun gerçekleştirmiş farklı meslek dallarından kadınları konuk olarak ağırlayacağım. Ayrıca oğlumu büyütürken bir yandan da TV formatları yazdım. Zamanla bunları hayata geçirip özellikle kadınlarımıza yoğun içerikli bilgiler eşliğinde bir anlamda rehberlik edebileceğime inanıyorum” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler