Ana SayfaDizilerKadın 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Şirin ve Sarp Karşı Karşıya...

İlgili Postlar

Kadın 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Şirin ve Sarp Karşı Karşıya…

Kadın 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Şirin ve Sarp Karşı Karşıya…

Kadın dizisi, salı günleri reyting rekorlarını kırmaya devam ediyor. İlgi gören Kadın dizisi, 23.bölüm fragmanını yayınladı. Fragmanı izleyen seyirciler bir an önce salı akşamının gelmesini istiyor. Sarp ve Şirin karşı karşıya geliyor! Detaylar haberimizde…

Kadın 23. Bölüm Fragmanı

Pırıl yaptıklarının vicdan azabıyla Bahar ve çocuklarını görmeye gider. Aynı zamanda da Alp’in her şeyi fark etmemesi için onu Amerika’ya götürmeye ikna etmeye çalışır. Alp ise bir şeylerin ters gittiğini anlamış ve hislerine güvenerek uzaklaşmak istememiştir.

Ceyda ve Yeliz’in intikam almak için Şirin’e saldırması üzerine Şirin, oynadığı oyunlarla kendini yine haklar.  Bahar’ın tüm olanlardan sonra Şirin’e duyduğu nefret her geçen gün artmaktadır. Hastalığının ilerlemesi üzerine de iyice güçsüzleşmeye başlar. Şirin ise bir anda Sarp’la karşılaşır. Heyecan dolu bölüm salı akşamı izleyicisi ile buluşacak.

Kadın Dizisi 22. Bölümde Neler Oldu?

Şirin ile yüzleşen Bahar ona karşı nefretle doludur ve yapacaklarının sınırı yoktur. Şirin ise her zamanki gibi tüm soğukluğuyla Bahar’ın karşısındadır. Olanlardan sonra herkese karşı güvenini yitiren Bahar, etrafındakileri affetmemekte de kararlıdır. Bu öfkeyle beraber kendini iyice yalnız hissettirecektir. Sadece Bahar’ın iyiliğini istediği için susan Arif ise bunu daha fazla kabullenemez ve içindeki hisleri açıkça Bahar’a söyler. Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenen Pırıl ise bir şekilde onları görmek ister. Ama Bahar hiç düşündüğü gibi bir kadın çıkmayacak ve Alp’i kaybetme korkusu daha da artacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler