Ana SayfaÜnlülerMedya Patronu Acun Ilıcalı 'Exxen' İn Maliyeti Hakkında Açıklamalar Yaptı..

İlgili Postlar

Medya Patronu Acun Ilıcalı ‘Exxen’ İn Maliyeti Hakkında Açıklamalar Yaptı..

Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, 2021’de yayın hayatına start verecek olan yeni projesi ‘Exxen’ ile ilgili bilgiler verdi.. Şelale Kadak’ın YouTube’da izlenilen ‘Doğruluk mu Cesaret mi?’ adlı programına konuk olan katılan ünlü yapımcı, sahibi olduğu TV8 stüdyolarında röportaj verdi. İşte çarpıcı röportajdan Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı Diskalifiye Ettiği Uğur Yılmaz Deniz İle İlgili Sessizliğini Bozdu

Medya Patronu Acun Ilıcalı ‘Exxen’ Hakkında Açıklama Yaptı..

Yepyeni dijital platformu olan ‘Exxen’ ile ilgili ayrıltılı bilgiler veren 51 yaşlarındaki ünlü televizyoncu, Şelale Kadak’ın “Kaç kişiyi istihdam ediyorsun?” şeklinde yönelttiği soruya, “Bin 500 kişi” cevabını vererek çarpıcı açıklamalarına devam etti..

Acun Ilıcalı kimdir?

“Sabahlara Kadar Bu İşe Kafa Patlatıyoruz”

“Allah izin verirse çok çok güzel bir platform kuruyoruz. Yaklaşık üç aydır günde 10 saat toplantı yapıyoruz, sabahlara kadar bu işe kafa patlatıyoruz. Çok önemli isimler tekliflerimizi kabul ettiler. Bütün Türkiye’nin buluşacağı bir platform kurma peşindeyim. Çok kıymetli isimler var, daha yenileri de eklenecek.”

“Saatte 12 dakika reklam süresi olduğu için kanallar belli bir formatta olmak zorunda. Böyle olduğu zaman her yeteneğin herhangi bir kanalda program yapma şansı yok. TV’de tek proje olmak zorunda ve seyircinin tamamının seyretme ihtimali yüksek program olmak zorunda. Exxen’de yüzde 5 etkilense bile yayınlayabiliriz.”

“Reklamlı Versiyonda İyi Bir İndirim Olacak”

Exxen’in fiyat politikası hakkındaki soruyu yanıtlayan Acun Ilıcalı, “Hedefim iki versiyon yapmak. Biri reklamlı, biri reklamsız olacak. Reklamlı olanda iyi bir indirim olacak. Bizim içeriğimizin bedava olma şansı yok” şeklinde konuştu.

“‘Exxen’in Ücretini Türkiye’de Herkes Ödeyebilecek”

“Şu anda platformun içindeki içeriğin değeri yıllık 900 milyon TL civarında. 900 milyon TL olduğu için ‘bunu gel bedava seyret’ deme şansımız yok. ‘Exxen’in ücretini Türkiye’de hemen herkes ödeyebilecek” dedi

Bir döneme damgasını vuran ‘Sihirli Annem’ dizisinin ‘Exxen’ için yeni bölümlerinin çekildiğini açıklayan başarılı yapımcı, “Geçen Melisa’yla kahvaltıdayız, ‘Sihirli Annem’ seyrediyor. Eski ama çok başarılı bir dizi. Baktım, eski bölümleri nefes almadan seyrediyor. ‘Madem bu kadar seviliyor, yenisini yapayım’ dedim. Hemen yapımcımızı aradım, o da duyarlılık gösterdi ve şimdi çekimdeler” şeklinde konuştu.

“Değişik Bir Montaj Uygulayacağız”

‘Exxen’ projesinin ortaya çıkış hikayesine de değinen  TV8’in patronu Ilıcalı, “İçeriklere bir şey olacağını düşünmüyorum, ama mecralar değişiyor. Türkiye’de TV’deki seyirci rakamlarının çok düştüğünü görmüyoruz. Gençlerin, küçüklerin elinde telefon, tablet görüyoruz ve bir şey seyrediyorlar. Benim amacım o cihazlara girmek. Kısa ve tempolu içerikler ve değişik bir montaj uygulayacağız” dedi.

“Dünyada Önemli Bir Oyuncu Olmak İstiyorum”

Netflix ile aynı kulvarda bulunmadıklarını ifade eden  Acun Ilıcalı, “Dünyada önemli bir oyuncu olmak istiyorum. İç sahada maçı ben alırım, uzak ara yaparım. Müşteri sayısında Netflix’i geçeceğimizi düşünüyorum. Yurt dışında büyük oyuncu olmayacağız ama bir kartopu gibi büyüyeceğiz” şeklinde konuştu..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler