Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu'nun O Sözleri Başına İş Açtı...

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’nun O Sözleri Başına İş Açtı…

Başarılı sunucu Onur Büyüktopçu”nun başı, sunuculuğunu yaptığı yemek yarışmasındaki sözleri yüzünden derde girdi. Yemekteyiz Yarışmacısı Vasfiye Yılmaz, ünlü sunucu ve aynı zamanda oyuncu olan Onur Büyüktopçu’yu mahkemeye verdi. İşte detaylar..

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz Programı’ndaki Seda Sayan İddiasını Açıkladı!

Onur Büyüktopçu’nun O Sözleri Başına İş Açtı…

Ünlü sunucu, sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz adlı yemek programında, yarışmacılar ile ilgili yorumlar yapıp yemeklerini değerlendiriyordu. Onur Büyüktopçu’nun sarf ettiği sözleri yüzünden başı derde girdi..

Onur Büyüktopçu kimdir?

25 Bin Lira Değerinde Manevi Tazminat Davası Açtı

Vasfiye Yılmaz adlı yarışmacı ise yarıştığı o hafta boyunca yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Programda ilerleyen haftalarda Onur Büyüktopçu, Vasfiye Yılmaz hakkında bazı ifadelerle yorumlar yaptı.  Sunucu Büyüktopçu”nun “Konuşuyor bazı yarışmacılar, ne yapsın? Enteresan, Vasfiye Hanım vardı hatırlar mısınız?’ gibi yorumları yarışmacı Vasfiye Yılmaz’ı hemen harekete geçirdi. Yarışmacı, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nin yolunu tutarak kişiliğinin zarara uğradığını öne sürüp ünlü sunucuya 25 bin lira değerinde manevi tazminat davası açtı.

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz Programı’ndaki Seda Sayan İddiasını Açıkladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler