Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 33. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Anıl, Gülben’e Han’ın yırtıp attığı Naci’nin mektubunu verir. Safiye, mektubu okuyup onun hasta olduğunu öğrenir. Naci, hastaneden kaçar. Anıl, Gülben’in yanında gördüğü Esat’a taşla saldırır. Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapacak?

Salı Dizileri 2020

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen, reytinglerde ilk sıralarda yer alan Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı merak edilmeye başlandı. Dizinin, 37. bölümüyle 8 haziran 2021 salı günü sezon finali yapması bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Naci’nin notu, Safiye’nin eline geçer. Ama Hikmet, notu alıp okuduktan sonra camdan dışarı atar. Safiye, o notun Naci’den geldiğini ve onun yardım istediğini anlar. Hemen Gülben’den, aşağı inip notu almasını ister.

Hikmet, notu alıp ağzına atıp yutar. Akşam Hikmet, İnci’yi Memduh’tan istemeye gider. Herkesinde gelmesini ister. Safiye, zor da olsa gider. Han, İnci’nin radyo programını dinleyip patronundan karısını kıskanmaya başlar.

Esat, Gülben’i arayıp onu akşam yemeğine davet eder. Gülben, dışarı çıkmak için İnci’den yardım ister. İnci, şirket yemeğine Han’la birlikte gitmeye hazırlanır. Han’la konuşup, Safiye’ye Gülben’in de kendileriyle geleceğini söyler.

Gülben, Esat’la buluşur. Yemekte, yan masada Anıl’ı gören Gülben, Esat’a bir şey belli etmez. Esat, Gülben’le arkadaş olmak istediğini söyler. Gülben, çocukluğundan beri sevdiği Esat’ın kendisine karşı duygularının olmasına çok mutlu olur. Mutluluktan ağlamaya başlar.

Hikmet, evdeki çikolataları yer. Safiye, babasını mutfakta hareketsiz yattığını görür. Ne yapacağını bilemez ve hemen Memduh’tan yardım ister. Memduh, Hikmet’in iğnesini vurur. Neriman, gürültüleri duyup terastan aşağı inip abisini arar. Gülben, Esat’ın teklifini kabul edeceğini söyleyeceği sırada telefon gelir.

Esat, Gülben’i eve bırakıyor ve ayrılmadan onu yanağından öper. Gülben, heyecandan sıkışır. Altına yapmamak için elinden geleni yapar ve eve yetişmeyi başarır. Han, Naci’yi doktora götürmek için razı eder. Onu, postacı kılığına sokup evden dışarı çıkartmaya çalışırken babasına yakalanır.

Safiye, babasının Naci’yi gördüğünü söylemesiyle aşağı inar. Han, Naci’yi tekrar kazan dairesine saklar. Naci, içeriden klarnet çalmaya başlar. Safiye, müzik sesini duyup klarneti çalanın Naci olduğunu anlar.

 Masumlar Apartmanı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Anıl Esat’a Saldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler