Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci'nin Hastalığı Yeniden Depreşiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci’nin Hastalığı Yeniden Depreşiyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 56. yeni bölümüyle salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Han, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Naci, Safiye’ye kırılır. Ona kendisini affettirmesi için birlikte Bolu’ya gitmeyi teklif eder. Safiye, mecburen kabul eder. Mazo, oraya da gelir. Han, ailesini ondan korumak için sabaha kadar lobide nöbet tutar. Ama Mazo Hikmet’i kaçırır. Han’ın korktuğu başına gelir. Masumlar Apartmanı 56. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naci’nin hastalığı yeniden depreşiyor.

Salı Dizileri 2021

Naci’nin Hastalığı Yeniden Depreşiyor!

Masumlar Apartmanı 56. bölüm 1. fragmanında; Han, babasını bulup eve getiriyor. Safiye, Naci’ye odasında bir yatak ayarlıyor ve ayrı yataklarda aynı odada yatıyorlar. Naci, Safiye’ye çiçek alıp eve gelirken yine fenalaşıyor. Safiye, Naci’nin yeniden hastalandığını öğreniyor mu?

İşte Masumlar Apartmanı 56. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Han, ablasının düğününe yetişmek için Mazo’nun elinden kurtulur. Safiye, nikahı iptal eder. O sırada Han gelir. Onun perişan halini gören aile hemen onu hastaneye kaldırır. Han, başına gelenleri kimseye anlatamaz. Onlara kaza geçirdiğini söyler. Ceylan, onun kaza geçirdiğine inanmaz.

Naci, Safiye tarafından nikah masasında bırakıldığı için ona çok kırılır. Safiye, Naci’nin yanına gidip ondan af diler. Bu arada Gülben, Esra’dan Esat’la yakınlaşmak için yardım ister. Onun söylediklerini yapan Gülben, Esat’a çok güzel bir sofra hazırlar ve onunla baş başa bir yemek yer.

Naci, Safiye’ye yıllar önce onun Bolu gezisine gidemediğini, ondan şimdi birlikte oraya gitmeyi teklif eder. Safiye, Naci’ye kendisini affettirmek için bu teklifi kabul eder. İkili oraya gider. Han, ailesini toplayıp otele gider. Orada Safiye’ye sürpriz bir nikah töreni hazırlar.

Naci damatlığını, Safiye’de gelinliğini giyip tekrar nikah masasına oturur. Hatta Memduh bey, onlara şarkı söyler. Han, kendisini kaçıran kişinin ailesine bir zarar vermesinden korkar. O düğüne gelir. O gece Han sabaha kadar hiç uyumaz. Olanları Ceylan’a anlatmak zorunda kalır.

Safiye, o geceyi otelde geçirmek zorunda kalır. Gülben, ilk kez Esat’la aynı odada kalmak için kendisini hazırlamışken ablasının yanına gitmek zorunda kalır. Neriman, Ege ile gece buluşmak için odasından çıkar. Hikmet odada tek başına kalır. Odasına dönen Neriman, babasının orada olmadığını görür ve hemen abisine haber verir.

Hikmet ise, ölen oğlu Ömer’in döndüğünü zannedip Mazo’nun arabasına biner. Mazo, Hikmet’i kaçırır.

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han’ın Korktuğu Başına Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler