Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım Aşkı...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım Aşkı Alevleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 17. yeni bölümüyle salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Erman’ı şirketten kovar. Çolpan’a da, suyu kaynadığını söyler. Azra, Bora’nın annesini tehdit etmesine tahammül edemez. Güneş, Yalın ile Deniz’in arasında bir şey olduğunu düşünüp şok olur. Azra, Bora’nın karşısına çıkıp ona, kimle uğraştığının farklında olmadığını ve bunu göstereceğini söyleyip meydan okur. Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra Yıldırım aşkı alevleniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım Aşkı Alevleniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 2. fragmanında; Erman, şirketten kovulmanın üzüntüsünü yaşıyor. Sergen, şirketin başına geçip Çolpan’dan Yıldırım’ı Azra’dan uzak tutmasını istiyor. Deniz, kız kardeşlerinin kendisine güvenmediğini düşünüp saf değiştiriyor ve Bora’nın tarafında olmaya karar veriyor. Songül, zor duruma düşüyor ve gelip Azra’dan yardım istiyor. Azra, Yıldırım’ı yalnız bırakmıyor. Onun yanına gidip onu sevdiğini söyleyip sarılıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 17. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra ile Sergen, resmen boşanır. Miray, önce annesine kızsa da sonra babasının yaptığını affedemez. Azra, diğer çocuklarına babalarıyla boşandıklarını açıklar. Onların bunu anlaması zor olur. Miray babasına, annesinin Yıldırım’ı sevdiğini, onları düğünde gördüğünü söyler.

Bunu duyan Sergen, öfkeden deliye döner. Azra, şirkette herkesin dedikodu yaptığını anlayıp Yıldırım’ın elinden tutup şirkete girer. Sergen, şirkete gelip herkesin içinde Azra’ya, babasına çektiğini kendisiyle evliyken onunda babası gibi başka biriyle birlikte olduğunu söyler.

Yıldırım, Sergen’e engel olmaya çalışırken ikili birbirlerine girer. Azra, duyduklarından sonra kayıtsız kalmaz ve Sergen’in üzerine yürür. Sergen, Azra’dan intikam almak için gidip Defne’nin avukatlığını üstlenir. Azra, Hızır’ın velayet davasında Sergen’i karşısında görünce çok sinirlenir.

Hızır’ı öyle bir savunuyor ki Sergen, Defne’nin velayeti kaybedeceğini anlar ve hakime, Ece’nin annesinin den de babasından da ayrılmaması gerektiğini düşündüğünü söyler. Hakim, Ece’nin velayetini Hızır’a verir. Ama Defne’nin, kızını görmesine izin verir. Bora, yönetim kurulunu toplayıp şirketin başına geçmek istediğini açıklar.

Erman, buna karşı çıkar ve onun yeterli donanıma sahip olmadığını söyler. Bora, kendisi yerine yönetim kurulu başkanı olarak Sergen’i atadığını açıklar. Sergen’in içeri girmesiyle herkes şoke olur.

Evlilik Hakkında Her Şey 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Bora’ya Meydan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler