Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Ölüyor Mu?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 34. yeni bölümüyle 18 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’nin klarnet sesini duyar. Ancak Han, onu hayal gördüğüne inandırır. Anıl, Gülben’i Esat’dan kıskanır ve onu taşla kafasından yaralar. Naci, hastaneden kaçar. Han, o gün korkudan eve gidemez. Naci, sonunda Safiye’nin karşısına çıkar. Masumlar Apartmanı 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esat, ölüyor mu?

Salı Dizileri 2020

Esat Ölüyor Mu?

Masumlar Apartmanı 34. bölüm 1. fragmanında; Polisler, kaçmakta olan Anıl’ı yakalıyorlar. Safiye, Naci’nin hasta olduğunu öğrendikten sonra yine annesinin hayalini görüyor. Annesi ona, Naci’nin bitkiden farklı olmayacağını söylüyor. Han, Naci’nin İnci’yle konuştuğunu düşünüp kendisini kaybediyor. Gülben, hastanede Esat’tan kötü bir haber alıp ağlamaya başlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 34. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, babasının Naci’yi gördüğünü söylemesinden sonra hemen aşağı iner. Han, Naci’yi tekrar kazan dairesine kilitler. Naci, klarnetini alıp Safiye’yle ikisinin şarkısını çalmaya başlar. Safiye, Naci’nin kazan dairesinde olduğunu, orayı açmasını ister. Han ise, onu hayal gördüğüne inandırmaya çalışır.

Ablasını ikna etmek için anahtarla kapıyı açar. Safiye, pis olduğu için içeri giremez. Ama içi içini yer. Anıl, Han’ın çöpe attığı Naci’nin mektubunu alıp yapıştırır ve Gülben’e verir. Gülben, Esat’ın kendisine gönderdiği çiçekler ve oyuncak bebekle çok mutlu olur. Han, Naci’yi tedavi ettirmek için hastaneye götürür.

Onu götürürken Anıl’ı, Bayram’la konuşurken görür. Bayram’a, Anıl’ı kesinlikle apartmana sokmamasını ister. Safiye, Naci’nin kendisine yazdığı mektubu okur. Onun hasta olduğunu öğrenir. Naci, bir fırsatını bulup hastaneden kaçar. Han, onun arkasından yetişemez.

Naci’nin, oradan kurtulursa ilk önce İnci’nin yanına gidip Han’ı, sevgiyle iyileştiremeyeceğini söyleyeceği aklına gelir. Hemen, İnci’nin iş yerine gidip onu alıp evden uzakta vakit geçirecekleri bir yere götürür. İnci, evden biraz olsun uzaklaştığı için çok mutlu olur.

Gülben, telefonlarına cevap vermeyince Han’a mesaj yazar. Mesajda; ablasının onun yırtıp attığı mektubu okuduğunu yazar. Esat, Gülben’i arayıp onu görmek istediğini söyler. Gülben, ablasından izin alıp aşağı iner. Esat, Gülben’i beklerken Anıl’ı görür. Anıl ona, Gülben’in ona göre biri olmadığını söyler.

Gülben Esat’a, onun hasta olduğunu söyler. Anıl’a da, kendisinin Esat’ı ölene kadar seveceğini söyler. Bunu duyan Anıl, Esat’ın üzerine yürür. Eline geçirdiği taşla arkadan gelip Esat’ın kafasına vurur.

Esat, yere düşer. Gülben, şok geçirir. Safiye, kapının önüne bırakılmış bir papatya bulur. O sırada Naci ona seslenir. Safiye, onu gördüğüne o kadar mutlu oluyor ki Naci’ye sarılır.

Masumlar Apartmanı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye’nin Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler