Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye'nin Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye’nin Karşısına Çıkıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’nin klarnet sesini duyuyor. Ancak Han, onu hayal gördüğüne inandırıyor. Anıl, Gülben’i Esat’dan kıskanıyor ve onu taşla kafasından yaralıyor. Naci, hastaneden kaçıyor. Han, o gün korkudan eve gidemiyor. Naci, sonunda Safiye’nin karşısına çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Naci Safiye’nin Karşısına Çıkıyor!

Masumlar Apartmanı 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, babasının Naci’yi gördüğünü söylemesinden sonra hemen aşağı iniyor. Han, Naci’yi tekrar kazan dairesine kilitliyor. Naci, klarnetini alıp Safiye’yle ikisinin şarkısını çalmaya başlıyor. Safiye, Naci’nin kazan dairesinde olduğunu, orayı açmasını istiyor. Han ise, onu hayal gördüğüne inandırmaya çalışıyor.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ablasını ikna etmek için anahtarla kapıyı açıyor. Safiye, pis olduğu için içeri giremiyor. Ama içi içini yiyor. Anıl, Han’ın çöpe attığı Naci’nin mektubunu alıp yapıştırıyor ve Gülben’e veriyor. Gülben, Esat’ın kendisine gönderdiği çiçekler ve oyuncak bebekle çok mutlu oluyor. Han, Naci’yi tedavi ettirmek için hastaneye götürüyor.

Onu götürürken Anıl’ı, Bayram’la konuşurken görüyor. Bayram’a, Anıl’ı kesinlikle apartmana sokmamasını istiyor. Safiye, Naci’nin kendisine yazdığı mektubu okuyor. Onun hasta olduğunu öğreniyor. Naci, bir fırsatını bulup hastaneden kaçıyor. Han, onun arkasından yetişemiyor.

Naci’nin, oradan kurtulursa ilk önce İnci’nin yanına gidip Han’ı, sevgiyle iyileştiremeyeceğini söyleyeceği aklına geliyor. Hemen, İnci’nin iş yerine gidip onu alıp evden uzakta vakit geçirecekleri bir yere götürüyor. İnci, evden biraz olsun uzaklaştığı için çok mutlu oluyor.

Gülben, telefonlarına cevap vermeyince Han’a mesaj yazıyor. Mesajda; ablasının onun yırtıp attığı mektubu okuduğunu yazıyor. Esat, Gülben’i arayıp onu görmek istediğini söylüyor. Gülben, ablasından izin alıp aşağı iniyor. Esat, Gülben’i beklerken Anıl’ı görüyor. Anıl ona, Gülben’in ona göre biri olmadığını söylüyor.

Gülben Esat’a, onun hasta olduğunu söylüyor. Anıl’a da, kendisinin Esat’ı ölene kadar seveceğini söylüyor. Bunu duyan Anıl, Esat’ın üzerine yürüyor. Eline geçirdiği taşla arkadan gelip Esat’ın kafasına vuruyor.

Esat, yere düşüyor. Gülben, şok geçiriyor. Safiye, kapının önüne bırakılmış bir papatya buluyor. O sırada Naci ona sesleniyor. Safiye, onu gördüğüne o kadar mutlu oluyor ki Naci’ye sakılıyor.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler