Ana SayfaDizilerHekimoğlu 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Az Görülen Bir Vakayla Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Az Görülen Bir Vakayla Karşılaşıyor!

Kanal D’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, bir salon dolusu doktoru işe alıyor. Hava Kuvvetlerinde pilot olarak çalışan genç kadın Ateş’le konuşup kendisini gizli bir şekilde tedavi etmesini istiyor. Ateş, hastanın genetik bir hastalığı olduğunu anlıyor. Hekimoğlu 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, az görülen bir vakayla karşılaşıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Az Görülen Bir Vakayla Karşılaşıyor!

Hekimoğlu 50. bölüm 1. fragmanında; Ateş, ekibiyle birlikte hastaneye gelen bir hastaya tanı koymak için kolları sıvıyor. Hastanın göz kanseri olduğu anlayan Ateş, genç adamın gözünü çıkarmaları gerektiğini düşünüyor.

İşte Hekimoğlu 50. bölüm 1. fragmanı….

HEKİMOĞLU 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, İpek’in kendisini ekip kurması konusunda baskı yapmasından sıkılıyor ve ekip kurmaya karar veriyor. Ancak, bir salon dolusu doktoru işe alan Ateş, onlara memleketlerinin plakalarına göre isim veriyor. Bunu öğrenen İpek, çok sinirleniyor.

Genç bir kadın elindeki para dolu dosyayı Ateş’in önüne koyuyor. Ona hastalığını çözmesini istediğini söylüyor. Ateş, sigortasının hastane masraflarını karşılayacağını para vermesine gerek olmadığını söylüyor. Genç kadın ise, kendisini kayıtlara geçmeden tedavi etmelerini istediğini söylüyor.

Hava kuvvetlerinde pilot olarak çalışan genç kadın Nasa’ya gitmenin hayali olduğunu, eğer bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıkarsa bu hayalini gerçekleştiremeyeceğini söylüyor. Ateş, genç kadının ismini vermeden ekibine vakayla ilgiyi yapmaları gereken testleri veriyor.

Ekip harıl harıl çalışıyor. Ateş, bir kaç kere hastanede Memoli’yi görüyor. Kimse onu gördüğüne inanmıyor. Ateş, hastanın akciğerinden biopsi alması gerektiğini, ama ameliyat izi olmadan bunu nasıl yapacaklarını ekibine soruyor.

Genç kadının göğüslerine silikon yerleştirip o sırada da Akciğerlerine girip biopsi almaya karar veren Ateş, ameliyata giriyor. Ameliyatta Memoli gelip, hastanın tanısını koyuyor. Genç kadının genetiksel bir hastalığı olduğu anlaşılıyor.

Ateş ona, durumu hava kuvvetlerine bildirdiğini söylüyor. Sırf ekibi susturmak için. Daha sonra bunu yapmadığı ortaya çıkıyor. Onun hayallerine engel olmak istemediğini öğrenen İpek Ateş’e, hayalleri olmayan birinin böyle bir şeyi nasıl yaptığını soruyor.

Oda, kendisinin de hayalleri olabileceğini söylüyor. Memoli, Ateş’in karşısına çıkıp o hastanın kendisine geldiğini ve onu hastaneye kendisinin getirdiğini söylüyor.

Hekimoğlu 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’i Yine Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler