Ana SayfaDizilerHekimoğlu 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek'i Yine Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 49. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’i Yine Şaşırtıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 49. yeni bölümüyle 11 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, Emre ile Memoli’nin geldiğini söyler. Ama kimse ona inanmaz. Orhan’ın, Ateş’in bu davranışı karşısında kafası karışır. Ateş, iki kişiyi işe alır. Onlara, Bitlis ve Kırklareli isimlerini verir. Hekimoğlu 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, İpek’i yeni şaşırtıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş İpek’i Yine Şaşırtıyor!

Hekimoğlu 49. bölüm 2. fragmanında; Hava Kuvvetlerinde yüz başı olarak çalışan genç kadın hastaneye getiriliyor. Ateş, kadının ciğerlerinden biyopsi alınmasını istiyor. Hasta ise bunu kabul etmiyor. Ateş, onu hayallerinden vazgeçmemesi istiyor. İpek, hiç bir hayali olmayan Ateş’in, böyle bir şey istemesine çok şaşırıyor.

İşte Hekimoğlu 49. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Bir bina çöküyor ve yüzü tanınmaz halde yaralılarla ölüler gelir. Teşhislere göre Gül, ölür. Melis ise, yüzü tanınmaz halde de olsa yaşar. İpek, hastayı Ateş’e verir. Hastanın ateşi bir türlü düşmez. Ona tekrar bir ekip kurması için baskı yapar.

Ateş, inatla vakaları tek başına çözebileceğini söyler. İpek, Ateş’in hastanede çalışanlardan yardım isteyeceğini bildiği için hepsine uyarı yazısı gönderir. Ateş, bir yolunu bulup yinede kendisine yardım edecek birilerini bulur. Melis’in durumu iyice kötüleşir.

Dosyasına göre, onun depresyon hapları kullandığı anlaşılır. Nişanlısı ise, onun ilaç kullanmadığını iddia eder. Ateş, Orhan’ı kandırıp kızın evine götürür. İkili evde araştırma yapar. Çıkarken polislere yakalanırlar. İkili, nezarete atılır. Ailesinin şikayet etmemesi üzerine serbest bırakılır.

Orhan, Ateş’in kendisini kandırıp hastanın evine götürdüğü için ondan intikam almak için onun en sevdiği gitarını saklar. Hastanın bir çok organında iç kanama başlar. Ateş, kızın rahmine bakınca onun kısa bir zaman önce kürtaj olduğunu ve sonrasında doğum kontrol hapı kullandığını anlar.

Kızın nişanlısı, böyle bir şey olmadığını söyleyince Ateş onu, nişanlısını iyi tanımamakla suçlar. Ateş, Orhan’ın hastalarının yerini değiştirir. Onunla konuşurken aslında Melis’in Gül olabileceği aklına gelir. Gül’ün dosyasına bakınca durum anlaşılır.

Melis zannedilen kızın Gül olduğu ortaya çıkar. Onun ise Gül zannedilip morgda olduğunu anlaşılır.

Hekimoğlu 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Kendisine Yeni Bir Ekip Oluşturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler