Ana SayfaDizilerKağıt Ev 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aylin Cihan'la Azra'nın İlişkisini Öğreniyor...

İlgili Postlar

Kağıt Ev 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aylin Cihan’la Azra’nın İlişkisini Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Aylin ile Cihan, İnci’nin cesedini atmaya giderken kaza geçirir. Durumu öğrenen polis yardım için yanlarına gelir. Cihan, İnci’nin cesedini uçurumdan aşağı atar. Mert’in, İnci ile ilişkisi olduğu ortaya çıkar. Aylin’in babası, Cihan’ı yanına çağırıp onu tehdit eder. Kağıt Ev 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aylin, Cihan’la Azra’nın ilişkisini öğreniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Aylin Cihan’la Azra’nın İlişkisini Öğreniyor Mu?

Kağıt Ev 5. bölüm 1. fragmanında; İnci’nin cesedi bulunuyor. Mert ile İnci’nin sevgili olduğunu ortaya çıkmasından sonra gözler ona çevriliyor. Cihan, kendisine yüz vermeyince Azra, çok sinirleniyor ve Aylin’in yanına gidip birine dava açmak istediğini söylüyor. Aylin’de, nedenini sorunca Azra ona, imalı bir şekilde birlikte olduğunu kişinin kendisine evli olduğunu söylemediğini söylüyor.

İşte Kağıt Ev 5. bölüm 1. fragmanı…

KAĞIT EV 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Aylin ile Cihan, İnci’nin cesedini yerinden alıp atmaya götürürken orman yolunda kaza yaparlar. Tutanak tutmamaya onları razı eden Cihan, arabanın patlayan tekerini değiştirmeye koyulur. O sırada Cihan’ın kaza yaptığını öğrenen polis yardım için gelir.

Cihan, polisle birlikte arabanın tekerini değiştirip İnci’nin cesedini götürüp deniz kenarındaki uçurumdan aşağı atar. Cemre, anne ve babasının evde olmadığını görünce panikler. Annesiyle babasının kendisini ihbar ettiğini düşünmeye başlar. Gülsüm’de, onların emniyette olduğunu, kızlarından bir haber aldığını düşünür.

Aylin ile Cihan, sabaha karşı eve gelir. Evdekilere kaza geçirdiklerini söylerler. Ertesi gün Cihan, Cemre’yi alıp doktor arkadaşına götürür. Ondan, kızının hırçınlıklarının nedenini bulmasını ister. Cemre, doktorla da dalga geçer. Aylin’de, onun doktora bir şey anlatmasından korkar.

Mert ile İnci’nin abisi, İnci’nin telefonunu alan kişinin üzerine yürür ve Bülent onları nezarete atar. Aylin ile Cihan, Mert’in İnci’yle ilişkisinin ortaya çıkmadan durumu Bülent’e anlatmaları gerektiğini düşünüp onu akşam yemeğine davet eder. Yolda Cihan, takip edildiğini anlar.

Mert’i eve gönderip adamlarla konuşur. Adamlar kendisini alıp ceza evine götürür. Karşısına çıkan kişi Cihan’a, kendisinin Aylin’in babası olduğunu, bir gün önce yıllar sonra kızının ilk kez yanına geldiğini ve annesini neden öldürdüğünü sorduğunu söyler. Cihan’a, kendisini hapisten kurtarmasını ister.

Eğer kurtarmazsa herkesin Aylin’in babasının yaşadığını ve annesinin katili olduğunu öğreneceğini söyler. Cihan, ne yapacağını bilemez halde oradan ayrılır. Bülent eve gelir.

Daha Aylin, Mert ile İnci’nin ilişkisini anlatamadan televizyonda Azra’nın programına Gülsüm’ün komşusu konuk olur. Kadın, Mert ile İnci’nin ilişkisi olduğunu, onu o gün evin önünde gördüğünü söyler.

 Kağıt Ev 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cihan Aylin’in Babasının Tehdidine Boyun…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler