Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci'nin Kendisini Terk Edeceğini...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci’nin Kendisini Terk Edeceğini Anlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Naci, trenden iniyor. Ama Safiye’ye, kızı için gideceğini söylüyor. Safiye, Naci’yi terk ediyor. Esat, Gülben’e karşı hisleri olduğunu fark ediyor. Gülben ise, Esat’ı ret ediyor. Safiye gibi davranmaya başlıyor. İnci, Han’ı zorla psikologa götürüyor. Han, İnci’nin kendisini terk edeceğini anlıyor. Doktora, bunu anlatıp gülmeye başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Han İnci’nin Kendisini Terk Edeceğini Anlıyor!

Masumlar Apartmanı 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, Esat’ın geceyi Esra’nın evinde geçirdiğini öğrenince merdivende kriz geçiriyor. Altına kaçırıp olduğu yerden kalkamıyor. Esat ona yardım etmek için çırpınıyor. Han, hemen durumu öğrenip onları uzaklaştırıyor ve Gülben’i eve götürüyor.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, trenin arkasından baka kalıyor. Tam ümidini kesmişken Naci’yi görüyor. Ona, Han’ın istediği için gittiğini öğrendiğini söylüyor. Naci, öyle bir şey olmadığını kızı için gideceğini söylüyor. Bunu duyan Safiye, büyük bir hayal kırıklığıyla eve geri dönüyor. Naci, tekrar tren bileti alamıyor ve otele geri dönüyor.

Hasta olduğunu ve yakında öleceğini anlatan bir mektup yazıp Safiye’nin posta kutusuna atıyor. Safiye, onu görünce hayal gördüğünü zannediyor. Hayal olmadığını anlayınca da onun mektubunu alıp yırtıyor. Gülben, tüm kıyafetlerini makasla kesip annesinin kıyafetlerini giymeye, onun gibi davranmaya başlıyor.

Neriman ile Ege, sevgili oluyor. Onları el ele gören Safiye ile Han, Ege’ye Neriman’dan uzak durmasını istiyor. Bu duruma en çok tepkiyi Gülben gösteriyor. Neriman’ın telefonunu alıp onu sofraya oturtmuyor. Han ise, Esat’ı işten çıkartıyor. İnci, Gülben’in de ablası gibi davrandığını gördükten sonra korkmaya başlıyor.

Esat, Gülben’in yanına gelip ona karşı duygularını açıklıyor. Ama Gülben, onu ret ediyor. İnci, Esra’nın evine yunan heykelini koyanın Han olduğunu anlayıp hemen psikolog dan randevu alıyor. Han, doktora gidiyor.

Ona, çöp topladığını ve bunu yaparken rahatladığını, bu durumdan eşinin rahatsız olduğu için zorla oraya getirildiğini, onun da diğerleri gibi eşinin de kendisini terk edeceğini bildiğini söyleyip gülmeye başlıyor.

 Masumlar Apartmanı 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Ablası Gibi Davranmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler