Ana SayfaDizilerHekimoğlu 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli'nin Önerisini Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli’nin Önerisini Kabul Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hekimoğlu, 42. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş ile İpek, Amerika’ya konferansa gidiyor. Dönüşte uçakta Koreli bir adam hastalanıyor. İpek’te, hastalanıyor. Ateş, adamı ameliyat etme kararı alıyor. Ama adamın eşyalarını inceleyince sorunun ne olduğunu anlıyor. Hekimoğlu 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Memoli’nin önerisini kabul ediyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Memoli’nin Önerisini Kabul Ediyor!

Hekimoğlu 43. bölüm 1. fragmanında; Karar verme zorluğu çeken bir kadın hastaneye getiriliyor. Ateş ve ekibi, kadının rahatsızlığını araştırmaya koyuluyor. Memoli, kadının hastalığı ile ilgili Ateş’e bir öneride bulunuyor. Ateş, Memoli’nin önerisini kabul edip ranyoterapiye başlanmasını uygun görüyor.

İşte Hekimoğlu 43. bölüm 1. fragmanı….

HEKİMOĞLU 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek ile Ateş, Amerika’ya bir konferans için beraber gidiyor. Dönüşte uçakta bir Koreli adam sürekli kusmaya ve titremeye başlıyor. İpek, Ateş’ten dönmeleri gerektiğini söylüyor. Ama Ateş, kabul etmiyor. İpek’te de kusmaya başlıyor. Ateş, İpek’in vücudunda da kızarıklıklar olduğunu görüyor ve bulaşıcı bir hastalık olabileceğini düşünmeye başlıyor.

Uçakta aynı şikayeti olan hastalar çoğalıyor. Ateş, yolcuların yanlarında ne kadar ilaç varsa topluyor. Hastanede, Ateş’in yerine Orhan bakıyor. Bir kadın yüzüne doktor gözetiminde olmayan dolgu yaptırmak istiyor ve bir kadınla buluşuyor. Kadın, tam işlem yapılacağı sırada bayılıyor.

Zeynep, Emre ve Memoli, kadının bayılma nedenini araştırmaya başlıyor. Zeynep ile Emre, kadının evinde, içinde inşaat silikonu bulunan bir enjektör buluyor. Sibel, henüz işlemi yapmamış olsa da kadınla birlikte hastaneye geliyor. Onun bu işlemi yapacağını anlayan Orhan, onunla konuşuyor. Sibel, ilk kez yapacağını ama bir daha yapmayacağını söyleyip Orhan’ı inandırıyor.

Emre, kadının evine gidip kedinin öldüğünü görüyor. Hemen Zeynep’i arayıp ameliyatı yapmamalarını söylüyor. Sorunun yan evdeki ilaçlamadan dolayı kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Öte yandan Ateş, adamı tam ameliyat edeceği sırada bir şey dikkatini çekiyor. Hemen onun cüzdanını bulduruyor ve adamın aynı gün dalış yaptığını anlıyor.

Hasta vurgun yemiştir. İpek ile Ateş, İstanbul’a dönüyor. Ateş, İpek’in kayıp olan telefonunu ona veriyor. İpek, onun kendisini gizlice çektiği fotoğrafları görünce çok mutlu oluyor.

Hekimoğlu 42. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Uçakta Ameliyat Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler