Ana SayfaDizilerBaraj 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Nehir'i Ölmeden Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Nehir’i Ölmeden Bulabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Mert’le birlikte tatile çıkıyor. Bahar’la Nehir’i, kendisini kandırdıkları için affetmiyor. Azra, Nehir’i tuzağa düşürüyor. Nehir’in kapatıldığı yerde yangın çıkıyor. Zahra’nın kayın validesi geliyor ve kendisini Halit’le evlendirmek istiyor. Nazım, Nehir’i ölmeden bulabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’i Ölmeden Bulabilecek Mi?

Baraj 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halit, Meryem’in cesedini derin dondurucunun içinde gördüğü sırada İbrahim onu kafasından yaralıyor. Önce Halit’in öldüğünü zannediyorlar. Yaşadığını öğrendikten sonra derin bir nefes alıp, onu hayal gördüğüne inandırıyorlar.

BARAJ 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Bahar ile Nehir’in kendisine hamilelik yalanı söylediğini öğrendikten sonra şok oluyor. Nehir, Nazım’ı bulup konuşuyor. Onu, hala çok sevdiğini, onun da kendisini sevdiğini bildiğini söylüyor. Nazım, Nehir’e onu bırakalı çok olduğunu söylüyor. Nehir, ona inanmadığını gözlerinin içine bakarak kendisini sevmediğini söylemesini istiyor.

Nazım, onun gözlerinin içine bakarak sevmediğini söyleyemiyor. Bahar, Nazım’ın bir daha kendisini affetmeyeceğini düşünmeye başlıyor. Nazım, ertesi gün küçük bir çanta hazırlayıp Mert’i de alıp bir kaç günlüğüne tatile çıkıyor. Ama nerede olduğunu kimseye söylemiyor. Zerrin, bir eski dostundan yardım isteyip Nazım’ın hangi otelde kaldığını öğreniyor.

Adam, adresi yazıp Zerrin’e veriyor. Azra, Zerrin’in cebinden o kağıdı alıp yerine başka adres yazıp yere atıyor. Zerrin, notu düşürdüğünü zannedip yerden alıp Nehir’e veriyor. Nehir, o adrese gidiyor. Zerrin’i arayıp, gittiği yerin depo gibi bir yer olduğunu söylüyor. Azra, Nehir içeri girdikten sonra kapıyı üzerinden kapatıyor.

Bahar, Azra’nın verdiği adrese gidiyor ve Nazım’ı buluyor. O sırada Zerrin Nazım’ı arıyor ve Nehir’in onun yanına gitmek için yola çıktığını ve ondan sonra bir daha haber alamadığını söylüyor. Nazım, apar topar geri dönüyor. Zerrin, aynı arkadaşından Nehir’in telefon sinyalinden adresini bulmasını istiyor.

Tarık, İbrahim ve Zahra, Meryem’in cesedini gömmek için hazırlanıyorlar. O sırada kapı çalıyor ve Halit ile annesini karşısında gören Zahra şok oluyor. Kadın, kafayı kilitli olan derin dondurucuya takıyor. Anahtarı açık içine bakıyor.

Ama kızının cesedini göremiyor. Tarık ile İbrahim’i çağırıp ondan Zahra’yı oğlu Halit’e istiyor. Nehir’in ayağı gaz lambasına çarpınca yangın çıkıyor. Her yer alınca dışarı çıkamayan Nehir, alevlerin arasında kalıyor.

Baraj 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’e Sevmediğini Söyleyebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler