Ana SayfaÜnlülerMasterChef'te Rezzan Atan'ın Hikayesi Geceye Damga Vurdu..

İlgili Postlar

MasterChef’te Rezzan Atan’ın Hikayesi Geceye Damga Vurdu..

Geçtiğimiz gece 2020 sezonunun ilk bölümüyle ilk kez ekranlara gelen MasterChef yarışmasında Rezzan Atan adlı yarışmacının yaşam hikayesi başta MasterChef jüri üyelerini ve herkesi göz yaşına boğdu. Yeni sezona merhaba diyen MasterChef’in ilk bölümünde seçmelere katılan yarışmacı adayı Rezzan Atan hayatını anlattı. Detayları Haberimizde..

Masterchef Türkiye 2020 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

MasterChef’te Rezzan Atan’ın Hikayesi Geceye Damga Vurdu..

MasterChef Türkiye 2020 yeni sezonu geçen gece seçmelerle başladı. MasterChef’de hayat hikayesiyle yarışmaya damgasını vuran Rezzan Atan adlı yarışmacı jüri üyesi Mehmet Şef’i gözyaşları içinde bıraktı. MasterChef Jürilerden Somer Şef’in “yorgun gözüküyorsun” yorumu üzerine hayat hikayesini anlatmaya başlayan Rezzan Atan adlı yarışmacı tüm seyirciyi ekrana kilitledi. Masterchef’in ilk seçmeler bölümüne imzasını atan Rezzan Atan’ın anlattığı yaşam hikayesi ile birlikte Mehmet Şef de gözyaşlarını tutamadı.

Rezzan Atan’ın Hayat Hikayesi Olay Oldu!..

Masterchef ilk seçmeler bölümünde yarışan genç şef Rezzan Atan isimli genç şef yaşam hikayesiyle ilk bölümde olay oldu. 9 yaşındayken ayakkabı boyacılığı yaptığını anlatan yarışmacı dikkatleri üzerine çekti.

Masterchef Gelebilmek İçin İki Gün Çok Ağır Çalıştı..

Rezzan Atan isimli genç şef, Masterchef için elemeye gelebilmek için iki gün çok ağır çalıştığını ve çok yorgun olduğunu belirtti..28 yaşlarındaki genç şef Rezzan Atan, tam sekiz kardeşin en büyüğü olduğunu belirtirken 9 yaşlarındayken ayakkabı boyadığını ve bu dönemde de lokantada yemek işine başladığını söyledi..

Mehmet Şef Hüngür Hüngür Ağladı…

Anne ve babasının resmi nikahı olmadığı için okula kaydolamadığını ve sonra kayolabilmek için amcasının üzerine kayıt edildiğini, nüfusunda bu sebeple üç kardeşi göründüğünü söyledi..

Mehmet Şef Emre Kara’ya Konuştu: “Acun Ilıcalı Beni Tercih Etti”

Mehmet Şef MasterChef seçmeler gecesinde Rezzan Atan'ın hayat hikayesinde gözyaşlarına boğuldu..
Mehmet Şef MasterChef seçmeler gecesinde Rezzan Atan’ın hayat hikayesinde gözyaşlarına boğuldu..

Yaşam hikayesini anlatırken seyircileri olduğu gibi jüri koltuğunda olan Mehmet Şef’i de gözyaşları içinde bıraktı.. Aslen Şırnaklı olan Rezzan Atan isimli genç şef, doğu mutfağını da iyi bildiğini dile getirirken ünlü jüri üyeleri Somer Şef ile Mehmet Şef’in evet oyları neticesinde sonraki tura geçebildi..

MasterChef’in Birincisi Kim Oldu?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler