Ana SayfaÜnlülerMasterchef Mehmet Yalçınkaya'ya Tepkiler Devam Ediyor..

İlgili Postlar

Masterchef Mehmet Yalçınkaya’ya Tepkiler Devam Ediyor..

Masterchef Türkiye’de programında şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Furkan’a çok ağır yüklendi. Sosyal medya içinde Twitter’da TT olan olaylı program sonrasında yarışmacı Furkan Yalçın ağlayarak stüdyodan ayrıldı. Detayları Haberimizde..

MasterChef’te Haftanın İlk Dokunulmazlığını Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Masterchef Mehmet Yalçınkaya’ya Tepkiler Devam Ediyor..

TV 8 televizyonlarında sevilerek izlenen MasterChef Türkiye, dün gece dokunulmazlık oyunu ile izleyicisi ile buluşmuştu. Bölümde kırmızı takıma karşı oyunu kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele ettiler. Mavi takımda oynayan yarışmacı Furkan ise MasterChef şeflerin istediği tabağı bitiremeden program jürilerinin huzuruna çıktı. Furkan’ın bu haline çok öfkelenen Bolulu şef Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Furkan’ı çok fazlasıyla azarladı. Furkan’ın ağlayarak yayın yapılan stüdyodan kaçmasının sonrasında Mehmet Yalçınkaya sosyal medyada fazlasıyla tepkileri üzerine çekti.

MasterChef 2020’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Furkan Yalçın Ağlayarak Çıktı..

Şef Mehmet Yalçınkaya, bu son fazlasıyla öfkeli tavırları ile MasterChef seyircisinden tepki aldı. Son bölümdeki dokunulmazlık oyununun ardından yemek tabağını, yetiştirememesine rağmen MasterChef’in  önünde sunan yarışmacı Furkan Yalçın, MasterChef Mehmet’in ağır  laflarıyla şoka uğradı.

Şef Mehmet Yalçınkaya, Furkan’ın yemek tabağı gördüğünde çok öfkelendi ve tatlılarıyla nam salan yarışmacı Furkan’ı ağır azarladı. Duygulanarak gözyaşlarına hakim olamayan Furkan Yalçın ise stüdyoyu resmen kaçar adımlarla terk etti..

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

“Kalp Kırıyorsun Mehmet Şef”

Sosyal medyada olay olan bu görüntülerin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu çocuğun ailesi var. Ayıptır günahtır”, “Bazen bir yarışma olduğunu unutup kalp kırıyorsun Mehmet Şef”,  ve “Sırf reyting olsun diye adamı üzdünüz” şeklinde eleştirili yorumlar yapıldı.

MasterChef Mehmet Şef’e Yapılan Tepki Dolu Yorumların Bazıları..

MasterChef Mehmet Şef'e Yapılan Tepki Dolu Yorumların Bazıları.
MasterChef Mehmet Şef’e Yapılan Tepki Dolu Yorumların Bazıları.

İşte MasterChef Mehmet Şef’in Furkan’ı Ağlattığı O Sahne;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler