Ana SayfaÜnlülerKlip Çekiminde Büyük Sürpriz Yaşadı...

İlgili Postlar

Klip Çekiminde Büyük Sürpriz Yaşadı…

Pop müziğin son dönemlerdeki en başarılı isimlerinden olan sanatçı Tuğba Yurt, parçasının klip çekimlerinde doğum gününü kutladı. Ayrıntıları Haberimizde..

Tuğba Yurt Pozlarıyla Yine Sosyal Medyayı Salladı!

Klip Çekiminde Büyük Sürpriz Yaşadı…

‘Yine Sev Yine’, ‘Sakin Ol’, ‘İnceden İnceden’, ‘Güç Bende Artık’, gibi parçalarıyla milyonların beğenisini kazanıp kalpleri fetheden, çıkardığı “Sığınak” adlı albümü ile pop müzik listelerinde ismindden bolca söz ettiren şarkıcı Tuğba Yurt “Geliyo Geliyo” adlı parçasına klip çekti.

Tuğba Yurt kimdir?

Ünlü popçu Tuğba Yurt, sözü ve müziği Onurr’a ait olan, düzenlemesi ise Celil Yavuz’ya ait yepyeni parçası “Geliyo Geliyo” nun klibinin yönetmen kontuğunda ise Mustafa Özen oturdu.

Klip Arası Doğumgünü Kutladı…

Güzel şarkıcı Tuğba Yurt, öte yandan “Geliyo Geliyo” klip çekiminde büyük bir sürpriz yaşadı. Klip çekimi sırasında annesi Rezzan Yurt’un çekime gelmesiyle birlikte şaşkınlık geçiren sanatçı Tuğba Yurt, sette pasta keserk ile yeni yaşını set arkadaşları ve annesiyle birlikte kutladı..

“Mutluluğum İki Kat Arttı”

Tuğba Yurt, “Klip çekiminde mutluluğum iki kat arttı. Bana unutulmayacak bir doğumgünü yaşattılar. Anneme ve setteki herkese teşekkür ederim” dedi.

İstanbul’da bir plato da çekilen “Geliyo Geliyo”nun klipinte şarkıcıya 8 break dansçı eşlik etti. Break dansçıların klipte oynadıkları danslar TikTok uygulaması kullanıcılarına da ilham olmuş oldu. Tam 9 saatte biten 35 kişilik bir ekibin yer aldığı parça Tiktok takipçileri tarafından da büyük beğeni topladı.

Son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulamalarından biri haline gelen Tik Tok kullanan kullanıcılar ünlü sanatçı Tuğba Yurt’un söylediği “Geliyo Geliyo” isimli parçası eşliğinde dans ettikleri görüntüleri yayınlayarak yepyeni bir akım başlattılar.

Tuğba Yurt Kapak Kızı Oldu..

İşte Tuğba Yurt’un “Geliyo Geliyo” Klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler