Ana SayfaÜnlülerListelerde "Fırtına" Gibi Esiyor..

İlgili Postlar

Listelerde “Fırtına” Gibi Esiyor..

Müzikal çalışmalarına hız kesmeden devam eden başarılı müzisyen Dr. Berhan Arısoy’dan yeni şarkı geldi. Sevenlerini kırmayarak yeni parçasını müzikseverlerle buluşturan müzisyen Berhan, “Fırtına Vurdu” adlı parçasıyla geldi.. İşte Detaylar..

Sabah Fizik Tedavi Akşam Beste Yapıyor

Listelerde “Fırtına” Gibi Esiyor..

2 ay evvel çıkardığı “İhanet Vakti” isimli yeni şarkısıyla yaz aylarında sevenlerine duygusal anlar yaşatan slow şarkıların prensi olarak da kabul edilen doktor Berhan Arısoy, boş durmayı hiç sevmiyor.

Klip Canlı Performans Ortamında Çekildi..

“Fırtına Vurdu” adlı parçanın Sözü Cengiz Atabay’a, bestesi Berhan Arısoy’a ait olurken, Aranjesini Tale Agayev üstlendi. Klibin yönetmen koltuğunda ise Âdem Baysal oturuyor.  Alakuş Müzik ismi altında piyasaya çıkarılan”Fırtına Vurdu”ya birde canlı performans ortamında  klip çekildi.

Berhan Arısoy Kimdir?

Doktor Berhan Arısoy'dan "Fırtına Vurdu"
Doktor Berhan Arısoy’dan “Fırtına Vurdu”

“‘Fırtına Vurdu’ Özel Duygularla Çıktı”

Sanatçı Berhan Arısoy, yeni şarkısıyla alakal, “Eve bir stüdyo kurdum. Kendim de enstrüman çaldığım için şiirler üzerinde çalışıyorum. Her oturduğumda anlamlı melodiler gelmiyor tabii. İlham matematikle birleştiğinde ortaya güzel şeyler çıkıyor. Albümün klip çektiğimiz ikinci şarkısı olan “Fırtına Vurdu” da bu özel duygularla çıktı. Parçamız artık sizin.” dedi.

Müzik listelerine başarılı bir dalış yapmış olan “Fırtına Vurdu” adlı şarkısı için Berhan Arısoy’un hayranları, “Bu şarkıyla fırtınalar yarattınız.” ifadeleriyle ne kadar çok beğendiklerini belli ettiler..

İşte Doktor Berhan Arısoy’dan “Fırtına Vurdu”Klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler