Ana SayfaDizilerMaraşlı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Zeliş'ten Gerçekleri Öğreniyor Mu?

İlgili Postlar

Maraşlı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Zeliş’ten Gerçekleri Öğreniyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, 23. yeni bölümüyle 21 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Maraşlı, gerçek kimliğini Mahur’a açıklayacağı sırada, Nevzat’tan telefon gelir. Oda Mahur’a, evlenme teklif eder. Zeliş, babasının aslında kim olduğunu söylemek için Mahur’a ulaşır. Maraşlı, babasıyla sonunda karşılaşır. Maraşlı 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahur, Zeliş’ten Maraşlı ile ilgili gerçekleri öğreniyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Zeliş’ten Gerçekleri Öğreniyor Mu?

Maraşlı 23. bölüm 1. fragmanında; Maraşlı, babasıyla karşılaşıyor. Ancak ona, Maraşlı gibi davranıp öldürmek istiyor. Büyük bir çatışma sonrasında Maraşlı, Hurdacı’nın mekanından sağ çıkmayı başarıyor. Mahur’la buluşan Maraşlı, onun kendisinden uzaklaşmak istediğini anladığını söylüyor.

Maraşlı 23. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1405630338219532291

MARAŞLI 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet İnce’nin dosyası savcıya verilmek üzere yola çıkar. Nevzat, Mehmet İnce’nin yani Maraşlı’nın fotoğrafıyla kendi fotoğrafını değiştirip dosyayı savcıya teslim eder. Savcı, Mehmet İnce’nin dosyayı getiren kişi olduğun anlayınca Nevzat’ın peşinden koşup onu odasına çağırır.

Maraşlı, Mahur’a gerçek kimliğini tam açıklayacağı sırada Nevzat’tan telefon gelir. Kendisinin kimliğinin açığa çıkmadığını öğrenen Maraşlı, lafı değiştirip Mahur’a evlenme teklif eder. Mahur ona, cevap vermiyor ve hemen onun yanından ayrılır.

Hilal, Nevzat’ın fotoğrafı değiştirdiğini öğrenince ona çok kızar. Ama Nevzat, Maraşlı’nın kaç kez kendisinin canını kurtardığını, onun için bunu yapmak zorunda hissettiğini söyler. Mahur, eve gidip Maraşlı’nın evlenme teklifini düşünmeye başlar.

Halasına durumu anlatır. Oda, seviyorsa kabul etmesini söyler. Ertesi gün Mahur, Maraşlı ile Zeliş’i yemeğe davet eder. Maraşlı, yemeğe gitmeden önce Zelişi, iyice tembihler. Ona kendisinin, görev icabı öyle garip konuşmaya devam edeceğini, bu durumu Mahur ablasına belli etmemesini ister.

Yemekte Zeliş, babasının yemek tercihlerinden ve konuşmasının garip olduğunu, babasının iş icabı öyle konuştuğunu ağzından kaçırır. Mahur, Zeliş’in ne demek istediğini anlayamaz. Savaş, Mehmet İnce dosyasını savcıdan almak için onun arabasına bomba koyar.

Hurdacı, onun savcıyı öldüreceğini bildiği için bombasının kumandasını değiştirir. Savcının yanında olan Mahur’un da hayatı kurtulur. Ancak savcı, Mehmet İnce dosyasını Savaş’ın adamlarına vermek durumunda kalır.

Nevzat, Savaş’ın adamları tarafından yakalanıp hurdacıya götürülür. Maraşlı’da, onları  takip eder. Hurdacı, Nevzat’ı teslim aldıktan sonra onun Mehmet İnce olmadığını bilir. Daha sonra arkasında birinin belirdiğini anlar. Maraşlı, silahını çekip Hurdacı’ya seslenir. Döndüğünde ise onun babası olduğunu anlayıp şok olur.

Maraşlı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Maraşlı Babasıyla Sonunda Karşılaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler