Ana SayfaÜnlülerMahmut Tuncer’ in Kızı Gizem Tuncer: “Parasız Adam Rezalet Bişey!"

İlgili Postlar

Mahmut Tuncer’ in Kızı Gizem Tuncer: “Parasız Adam Rezalet Bişey!”

Türkiye’nin usta sanatçılarından olan Mahmut Tuncer’in kızı olan Gizem Tuncer, “Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?”  şeklinde yöneltilen o soruya bomba cevabıyla gündem oldu. Güzel şarkıcı parasız bir adama bakmayacağını ifade ederken olumlu eleştirilerde aldı olumsuzda. İşte Detaylar…

Gizem Tuncer’in İfadesi Ortaya Çıktı!

Mahmut Tuncer’ in Kızı Gizem Tuncer: “Parasız Adam Rezalet Bişey!”

Usta sanatçı Mahmut Tuncer’ in kızı Gizem Tuncer son röportajındaki açıklamalarıyla tepkileri üzerine çekti. Daha öncesinde de “Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum” açıklamasıyla magazin gündemine yansıyan şarkıcı Gizem Tuncer, Posta gazetesinden Oya Çınar’ a verdiği röportajında olay sözlere imza attı.

Gizem Tuncer: “Öyle Birine Aşık Olmam.”

“Çok yönlü biri olduğum için, erkek olsam kendime aşık olurdum kesin” diyen 30 yaşındaki şarkıcı Gizem Tuncer “Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?” şeklinde yöneltilen o soruya “Öyle birine aşık olmam. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın” ” şeklinde cevabıyla olay oldu.

Gizem Tuncer’ e sosyal medya kullanıcıları tarafından  “Yanlış üslup doğru sözün cellatıdır”, “Biraz fazla gergin”, “Eee haklı tabii” gibi yorumlar yapıldı…

Gizem Tuncer Kimdir?

Şarkıcı Gizem Tuncer ayrıca silikon itirafında da bulundu. “Burnumu yaptırdım, silikonlarım da var. İsteyen istediğini yaptırsın ama herkesin aynılaşmasını biraz garip buluyorum. Yoksa güzellik de göreceli tabii” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler