Ana SayfaÜnlülerKenan Işık' dan Haber Var!... Yakın Arkadaşı Sağlık Durumunu Anlattı...

İlgili Postlar

Kenan Işık’ dan Haber Var!… Yakın Arkadaşı Sağlık Durumunu Anlattı…

Usta oyuncu ve sunucu Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan Işık’ ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, onun son sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. 2014 ‘de ani bir beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu’ nun durumunda herhangi bir değişiklik varmı? İşte merak edilenlerin Detayları Haberimizde…

Kenan Işık’ dan Haber Var!… Yakın Arkadaşı Sağlık Durumunu Anlattı…

Ünlü oyuncu Kenan Işık’ ın son sağlık durumu sevenleri tarafından her zaman merak ediliyor. 21 Mart 2014 yılında spor yaptıktan hemen sonra saunaya giren ünlü oyuncu, sauna sonrası birden fenalaşıp dengesini kaybetmiş, düşmesi sonucunda kafasını yere çarpmış ve beyin kanaması geçirerek komaya girmişti. Usta oyuncu Kenan Işık, o o andan bugüne kadar maalesef komada kaldı. Usta oyuncu uzun zamandır komada yattığı için hep sağlık durumu hakkında zaman zaman hayranları tarafından haber alınmak isteniyor.

Usta oyuncunun yakın arkadaşı Ozan Zeybek, A Spor’ da açıklamalar yaparak şu ifadeleri kullandı;

“Her Gün Sakal Tıraşı Yapılıyor”

“Nisan’da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.”

Kenan Işık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler